Mergi direct la conținut »
Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, depune plângere penală împotriva tânărului care i-a cerut socoteală la restaurant
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, depune plângere penală împotriva tânărului care i-a cerut socoteală la restaurant

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, depune plângere penală împotriva tânărului care i-a cerut socoteală la restaurant

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, depune plângere penală împotriva tânărului care i-a cerut socoteală în timp ce aceasta se afla la masă, la restaurant. La aproape o zi după ce a fost interpelată de cetățean cu privire la protestele din 10 august, Speranța Cliseru a declarat că se simte amenințată și hărțuită și cere ajutorul autorităților. Prefectul a perceput ca o amenințare remarca bărbatului care i-a sugerat să stea ascunsă și să se gândească de mai multe ori atunci când iese în public.

De Mihai Niculescu,

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a anunțat joi că a depus plângere penală împotriva persoanei care a venit la ea în timp ce lua masa într-un restaurant din zona Grădina Icoanei din București, miercuri seară, arată Digi24.

„Astăzi s-a întâmplat un fapt de o gravitate extremă : în timp ce mă aflam la o întâlnire privată, am fost urmărită și hărțuită de o persoană necunoscută, care mi-a adresat mai multe întrebări acuzatoare, a făcut referire la o anchetă în curs a Parchetului Militar și a culminat cu atenționarea că ar trebui „să stau ascunsă și să mă gândesc de mai multe ori atunci când ies în public”.

Anunț opinia publică în legătură cu faptul că am luat decizia de a depune împotriva acestei persoane, pe care între timp am identificat-o, o plângere penală pentru amenințare și ultraj dar și o acțiune în răspundere civilă delictuală pentru atacul adus reputației mele.

Și eu, ca toți cetățenii României, doresc să se afle adevărul dar acesta nu se poate identifica decât în urma unei anchete profesioniste și nu prin amenințarea și hărțuirea proferate de persoane care nu au calitatea să investigheze”

Bucureșteanul i-a atras atenția prefectului că dacă nu a avut nicio legătură cu violențele jandarmilor din data de 10 august ar trebui să iasă public să spună asta. „Ieșiți public și spuneți: Doamna Carmen Dan Minte, Dragnea minte”, îi spune acesta.

Speranța Cliseru i-a răspuns: „Asta am spus! Am spus. Nu sunt eu vinovată, credeți-mă!”


The New York Times: Rudy Giuliani spune că scrisoarea trimisă în România nu are legătură cu administrația SUA


 

Close
Închide
  Close