Mergi direct la conținut »
Prefectura Vrancea caută noi  locuri pentru carantină, după ce numărul celor care trebuie să stea izolați s-a dublat în doar o singură zi Galerie foto
14imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prefectura Vrancea caută noi locuri pentru carantină, după ce numărul celor care trebuie să stea izolați s-a dublat în doar o singură zi

La nivelul judeţului Vrancea au fost raportate, marţi, un număr de 191 persoane în carantină instituţionalizată, din cauza pandemiei de coronavirus, faţă de 91 de ziua precedentă. Numărul persoanelor în izolare la domiciliu a crescut cu peste 130.

De Iulian Budușan,

Prefectura judeţului Vrancea a anunţat, marţi, că este în căutare de noi spaţii de cazare pentru persoanele carantinate, după ce numărul celor cărora li se aplică acest regim s-a dublat în decurs de numai o zi, scrie Agerpres.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

„În judeţul Vrancea, în data de 31 martie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică Vrancea 2.472 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar în carantină instituţionalizată se află 192 persoane. Ca urmare a Ordonanţelor Militare emise, instituţia prefectului a trimis înştiinţări către primăriile din judeţul Vrancea pentru a identifica noi spaţii de carantină”

Prefectura Vrancea

Potrivit instituţiei, cheltuielile pentru cazare şi masă vor fi decontate de DSP Vrancea.

Cum ne ferim de Covid-19

Close
Închide
  Close