Mergi direct la conținut »
Primăria Capitalei va da peste 1.500.000 de lei pentru organizarea unor evenimente de “Zilele Bucureștiului” pe malul Dâmboviței
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primăria Capitalei va da peste 1.500.000 de lei pentru organizarea unor evenimente de “Zilele Bucureștiului” pe malul Dâmboviței

Primăria Capitalei va da peste 1.500.000 de lei pentru organizarea unor evenimente de “Zilele Bucureștiului” pe malul Dâmboviței

Primăria Capitalei va da peste 1.500.000 de lei pentru organizarea unor evenimente cultural- artistice dedicate Zilelor Bucureștiului, în contextul Anului Centenarului Marii Uniri.

De Delia Chilianu,

UPDATE 26 iulie, 15.00: Consilierii au aprobat astăzi proiectul intitulat Proiectul Regata Marii Uniri – Flotila România Centenar 2018, care se va derula în colaborare cu Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 şi cu Institutul Cultural Român Londra, la propunerea Asociaţiei.

Banii se vor duce pe “concerte muzicale susținute de către artiști consacrați, într-un cadru deosebit de atractiv, cu acces liber atât pentru cetățenii Capitalei cât și pentru turiști care vizitează Bucureștiul, în spațiul situat în vecinătatea râului Dâmbovița, precum și în spațiile adiacente zonei Piața Unirii- Biblioteca Națională”, după cum se arată într-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de pe 26 iunie a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Flotila va fi prezentă la Londra, la Festivalul Tamisei

În plus, Primăria va mai plăti 787.720 de lei pentru acoperirea unor cheltuieli necesare derulării Proiectului Regata Marii Uniri – Flotila România Centenar 2018. Este vorba de prezența unei Flotile intitulată România Centenar și amenajarea unui stand expozițional în cadrul manifestărilor specifice festivalului Tamisei 2018 la Londra. De asemenea Flotila România Centenar va fi prezentă și la evenimentele dedicate Zilelor Bucureștiului 2018.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Primăria Municipiului București urmează să semneze un acord de cooperare cu Institutul Cultural Român Londra și Asociația Ivan Patzaichin- Mila 23 în vederea finanțării și derulării Proiectului Regata Marii Uniri- Flotila România Centenar 2018. Tot acest proiect se află pe ordinea de zi de joi, 26 iunie a Consiliului General al Municipiului București.

Joi, consilierii discută și despre acordarea unor eco-vouchere de câte 9.000 de lei pentru cei care vor să-și schimbe mașina, dar și despre reabilitarea Podului Străulești.

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Centrul Vechi, din București

 

Close
Închide
  Close