17 Dec. 2017 13:54

Primăria Capitalei vrea să facă un drum prin pădurea Băneasa, către un cartier rezidențial

Distribuie

Primăria Capitalei vrea să facă un drum prin pădurea Băneasa, către un cartier rezidențial. Proiectul de află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General, de săptămâna viitoare.

Concret, Primăria Capitalei vrea să preia de la Romsilva un drum forestier pentru a-l transforma în drum public, pentru accesul într-un cartier rezidenţial din nordul Capitalei. Acest drum ar urma să faciliteze accesul locatarilor din cartierul rezienţial Greenfield, mai ales că, de un an, aceștia spun că sunt nevoiţi să stea ore în şir pentru a străbate drumul de acces în complex, de trei kilometri.

„Se împuterniceşte Consiliul Local Sector 1 să efectueze, în numele Municipiului Bucureşti, demersuri pentru trecerea din domeniul public al statului şi administrarea ROMSILVA în domeniul public al Municipiului Bucureşti a suprafeţei de teren având destinaţia drum forestier şi pădure, necesară realizării unui drum de acces conform prevederilor Legii nr. 350/2001 (…)Consiliul General al Municipiului Bucureşti a împuternicit Consiliul Local Sector 1 şi Primarul Sectorului 1 prin Hotărârea nr. 218.06.2017, să efectueze demersuri în numele Municipiului Bucureşti, în vederea creării de noi drumuri de acces pe raza sectorului 1. În baza acestei hotărâri, Consiliul Local Sector 1 a identificat ca şi cale de acces o suprafaţă de teren cu destinaţia drum forestier şi pădure aflată în proprietatea publică a statului român şi admnistrarea Romsilva', se arată în proiectul de hotârâre ce va fi dezbătut marţi, 19 decembrie, în şedinţa Consiliului General a Municipiului Bucureşti, potrivit Mediafax.


Analiza psihologului. Klaus și Carmen Iohannis, „doi ca unul'. Ce spun gesturile președintelui României și ale soției sale

Loading...
Comentarii