Mergi direct la conținut »
Principesa Margareta a lipsit de la căpătâiul Regelui Mihai. Nu i-a fost alături în ultimele clipe de viață
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Principesa Margareta a lipsit de la căpătâiul Regelui Mihai. Nu i-a fost alături în ultimele clipe de viață

Principesa Margareta a lipsit de la căpătâiul Regelui Mihai. Nu i-a fost alături în ultimele clipe de viață

Regele Mihai I a încetat din viață, iat în ultimele clipe de viață nu a avut alături de principesa margareta, moștenitoarea tronului.

De Dana Aramă,

România este în doliu după ce Regele Mihai a murit marți, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Acesta s-a stins din viață la reședința sa din Elveția.

În ultimele clipe de viață, Regele Mihai, care a fost alungat de două ori din țară, nu a avut-o alături de principesa Margareta, care s-a aflat zilele acestea în România.

Casa Regală anunța că Principesa Maria a ajuns joi în Elveția pentru a fi alături de Regele Mihai, până la mijlocul săptămânii viitoare. Casa Regală mai anunța tot atunci că Principesa Margareta a decis anularea călătoriei cu Trenul Regal de 1 Decembrie.

Principesa moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei Române, a fost prezentă la ceremonia şi dineul de la Palatul Elisabeta cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la declararea independenţei Republicii Finlanda.


Citește și: VIDEO/ Reportajele Libertatea: ”Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, episodul 1. Când statul le dă minerilor ultimul șut…


 

Close
Închide
  Close