Mergi direct la conținut »
FOTO | Prințesa Diana ar fi avut o fiică pe care familia regală ar fi ascuns-o de ochii lumii. Cum ar arăta tânăra
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Prințesa Diana ar fi avut o fiică pe care familia regală ar fi ascuns-o de ochii lumii. Cum ar arăta tânăra

FOTO | Prințesa Diana ar fi avut o fiică pe care familia regală ar fi ascuns-o de ochii lumii. Cum ar arăta tânăra

Presa străină notează că Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles au încercat "cu disperare să țină ascuns secretul Prințesei Diana" care a fost expus cu câteva zile înainte de ziua Prințului de Wales. 

Totul a pornit de la un articol publicat în Globe. Surse apropiate familiei regale ar fi spus publicației că Regina Elisabeta a II-a i-a impus Dianei, înainte de căsătoria cu Charles din 1981, să facă un control ginecologic pentru a stabili dacă este sau nu fertilă, potrivit newidea.com.au.

Tot pentru a se asigura că poate face copii, prințesei Diana i s-ar fi recoltat și ovule care ulterior ar fi fost fertilizate de medici. Povestea spune că unul dintre doctori a păstrat, în secret, unul dintre ovule și ar fi folosit o mamă-surogat pentru a obține un copil.

Astfel, Prințesa Diana ar avea un al treilea copil, o fată. Ea se numește Sarah și este mai mare decât Prințul William cu câteva luni. Ea trăiește în New York, iar Harry și William ar știi despre existența ei, potrivit


VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. „Mi-a scăzut glicemia”


 

 

 

Close
Închide
  Close