Potrivit biografului Gyles Brandreth, care a făcut mai multe declarații despre Casa Regală într-o emisiune transmisă de BBC, Ducelui de Edinburgh „îi place să conducă cu viteză”, scrie Mirror.

El a povestit că, la un moment dat, Regina Elisabeta a II-a a început să se plângă că Prințul Philip conduce cu prea multă viteză, moment în care soțul ei s-a enervat și i-a replicat: „Uite, dacă te mai plângi o dată, te voi da afară din mașină”.

Modul de a șofa al Prințului Philip a fost motiv de dezbatere și îngrijorare timp de mai multe decenii în Marea Britanie, iar accidentul recent în care a fost implicat soțul reginei a aprins noi scântei pe marginea acestui subiect.

Dezvăluirile vin în contextul accidentului în care a fost implicat consortul reginei, joi, fără ca acesta să fie rănit. Mașina pe care o conducea membrul Casei Regale s-a izbit de un alt vehicul în care se aflau două femei și un copil. Femeile au fost ușor rănite, iar copilul a scăpat nevătămat.


CITEȘTE ȘI: Imagini senzaționale din casa unei mari legende a fotbalului. Libertatea l-a vizitat, iar poveștile lui sunt fabuloase


 

Urmareste cel mai nou VIDEO
Cum «vede» lumea un nevăzător