Mergi direct la conținut »
Prințul Philip și-a cerut scuze pentru că a rănit o femeie. Explicațiile soțului Reginei Elisabeta a II-a după accident
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Philip și-a cerut scuze pentru că a rănit o femeie. Explicațiile soțului Reginei Elisabeta a II-a după accident

Prințul Philip și-a cerut scuze pentru că a rănit o femeie. Explicațiile soțului Reginei Elisabeta a II-a după accident

Prințul Philip și-a cerut scuze pentru accidentul produs pe 17 ianuarie, în care a fost rănită o femeie. Soțul Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii și-a exprimat regretele pentru incident, adăugând că speră într-o recuperare grabnică a victimei. Prințul susține că soarele orbitor l-a împiedicat să vadă mașina căreia ar fi trebuit să-i dea prioritate, la ieșirea de pe o alee într-un drum public.

De Mihai Niculescu,

Emma Fairweather, în vârstă de 46 de ani, a primit o scrisoare oficială de la prințul Philip, după ce a afirmat în public că aștepta măcar scuzele acestuia pentru accidentul în care era să-și piardă viața.

„Sunt norocoasă să fiu în viaţă şi nici măcar nu mi-a cerut scuze” a spus aceasta, citată de publicația Sunday Mirror.

Soțul rteginei a procedat în consecință și i-a trimis acesteia o scrisoare oficială, publicată de sursa citată, potrivit Agerpres.

„Aş vrea să ştiţi cât de rău îmi pare pentru rolul meu în accident”, a început prințul. „Nu am văzut maşina venind şi sunt cuprins de remuşcări pentru consecinţe”, a explicat prinţul Philip care a explicat că „în condiţii normale” nu ar fi avut „nicio dificultate” să observe traficul, însă „soarele strălucea jos deasupra drumului principal”.

„De atunci am aflat că aţi suferit o fractură a mâinii. Sunt profund îndurerat în legătură la această vătămare. Vă doresc o recuperare rapidă în urma unei experienţe foarte dureroase”, a încheiat prinţul Philip.

Accidentul a avut loc în apropierea domeniului regal Sandringham, unde regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip petrec o mare parte a sezonului de iarnă.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

La volanul unui Land Rover, prințul Philip a ieşit de pe o alee pentru a se angaja pe un drum public și a intrat în coliziune cu un autoturism Kia. Impactul a fost atât de puternic încât Land Rover-ul s-a răsturnat, dar prințul nu a fost rănit

Emma Fairweather, în vârstă de 46 de ani, mamă a doi copii, era pasageră în maşina Kia și a suferit o fractură la mâna stângă. La volan era o prietena de-a ei, care s-a rănit la genunchi iar în spate un copil de 8 luni care a scăpat nevătămat.


Citește și: Ce planuri are Primăria Sectorului 1 cu banii publici: o societate de salubritate cu „cheltuieli neprecizate” de 1,2 milioane de euro


 

Close
Închide
  Close