Mergi direct la conținut »
Procesul de votare în unitățile penitenciare s-a încheiat. Câți și-au exprimat votul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Procesul de votare în unitățile penitenciare s-a încheiat. Câți și-au exprimat votul

Procesul de votare în unitățile penitenciare s-a încheiat. Câți și-au exprimat votul

15.294 din totalul de 20.458 de persoane private de libertate și-au exercitat dreptul la vot în turul al II -lea al alegerilor pentru președintele României.

De Andrada Lăutaru,

Unităţile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări care să perturbe procesul electoral, conform unui comunicat din partea ANP. 

Au votat cu aproape 500 de oameni mai mult decât în primul tur. Mai exact, în urmă cu două săptămâni, 14.807 persoane private de libertate și-au exprimat dreptul la vot.

Persoanele care au votat după gratii au făcut-o într-un spațiu amenajat cu urne și cabine de vot, la nivelul unității în care își execută pedeapsa. 

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România
Close
Închide
  Close