De Mihai Niculescu,

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, dar și trei polițiști va fi pus sub învinuire de către procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, susțin surse judicare citate de Mediafax.

Urmărirea penală în cazul lor va începe săptămâna viitoare, urmând ca aceștia să fie cercetați ca suspecți în dosarul constituit cu privire la modul în care au intervenit autorităţile în cazul Alexandrei Măceşanu.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu a fost suspendat din funcţie.

Vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt anunţa că a declinat Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie cauza privind modul în care structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu.

Pe 29 august, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost audiat aproximativ cinci ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) în dosarul privind maniera cum procurorii şi poliţiştii au instrumentat cazul Caracal, iar pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe s-a prezentat la Secţie, fiind audiat audiat aproape 6 ore.

Fostul adjunct al IPJ Olt Nicolae Alexe, a declarat că a propus procurorilor care se ocupau de dispariţia Alexandrei să intre în flagrant în casa lui Gheorghe Dincă, invocând prevederea din Constituţie care le permitea acest lucru, însă magistraţii nu au fost de acord, deoarece nu erau siguri că victima e acolo.

Citeşte şi:

Procurorii din Caracal susțin că nu au înregistrat nicio soluție de achitare din 2018 până acum

Ne apărăm copiii | Cum a argumentat o procuroare din Caracal clasarea cazului șoferului acuzat că pipăie elevele: „Atinsul copiilor pe sâni, pe fese și pe picioare nu este prevăzut de legea penală”

Două conturi de Facebook au dus „cazul Caracal” în SUA. Procurorii au cerut autorităților de peste Ocean audierea unor persoane și verificări electronice

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime