Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo | Cum va fi vremea joi, 11 aprilie. Ploaia e prezentă peste tot
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prognoza meteo | Cum va fi vremea joi, 11 aprilie. Ploaia e prezentă peste tot

Vremea de joi 11, aprilie, este caracterizată de instabilitate atmosferică în aproape toată țara. Ploile vor fi frecvente mai ales pe timpul nopții, dar reprize de precipitații vor fi prezente și în cursul zilei. Local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, însă cantitățile de apă estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative.

De Mihai Niculescu,

Vremea în București joi, 11 aprilie

Cerul va fi parțial noros, cu temperaturi care se vor încadra între 17°C și 8°C. Aversele vor cădea pe timpul nopții la București. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre E pe timpul zilei și cu 6 km/h dinspre sudvest. Ploile vor continua vineri, dar și în weekend. Duminică sunt anunțate furtuni cu fulgere.

Vremea în țară

Vremea de joi va avea o instabilitate atmosferică. Aceasta se va menține la cote relativ ridicate în cea mai mare parte a țării. Local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative, doar la munte, în sudul Banatului și în nordul Olteniei și al Munteniei urmând să se strângă până la 10-15 mm. Vântul va sufla slab în aproape toate zonele țării, cu excepția Bărăganului, unde acesta va fi slab până la moderat. Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, 15-20 de grade în Dobrogea și 10-15 grade în Moldova, relatează a1.ro.

Ploi în cantități însemnate la munte, atât ziua cât și nopatea. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 13°C și 3°C. La munte sunt anunțate averse și furtuni izolate pe timpul nopții. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre NE. Cantitățile de apă ce se vor strânge vor fi de 7 L/m². La munte, ploile vor persista până la finalul săptămânii.


Citește și: Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”


 

Close
Închide
  Close