MENIU CAUTĂ
29 Mai. 2018 18:39

Prognoza meteo pentru 30 și 31 mai, în Capitală și în alte zone din țară

Distribuie

Prognoza meteo pentru 30 și 31 mai 2018, în Capitală și în alte zone din țară. Vremea se va menţine caldă şi va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Apuseni, potrivit ANM.

Prognoza meteo pentru 30 mai 2018

Miercuri în țară, vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre 4 grade. În București, vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Prognoza meteo pentru 31 mai 2018

Joi în țară, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia şi Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. În Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza şi seara în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche


Citește și

DEZBATEREA LIBERTATEA/ Cât de siguri mai sunt elevii în școli? Mai pot avea părinții încredere să își lase copiii să învețe în clădirile fără autorizație de securitate la incendiu?

Citește mai multe despre capitala, joi, miercuri, tara, Vedete și Vremea pe Libertatea.

Comentarii