Politistii bucuresteni din Serviciul economic al sectorului 2 au reusit sa termine cercetarile asupra unei inselaciuni comise de turcul Kader Serdaroglu (44 ani), unul din acei falsi antrenori de tir, inarmati de Politie in baza unei legitimatii emise de Clubul Olimpia, afacere pe care Libertatea a descris-o pe larg in urma cu trei zile.
Conform informatiei primite de la Biroul de presa al Politiei Capitalei, Kader Serdaroglu si Sman Ikbal Auber (30 de ani), cetatean roman, sunt din acest moment urmariti penal pentru inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, deoarece au pacalit doua fabrici de alcool. Cei doi, in ianuarie 2000, in calitate de patroni ai firmei „Bergana Zeus” din Bucuresti, au achizitionat bauturi alcoolice de peste 1,250 miliarde lei de la SC „Bere Lichior Margineni” SA si „Vinalcool” SA, ambele din Bacau, platind cu sapte file de cec, fara a avea bani in conturile deschise la Banca Ion Tiriac si Romanian International Bank. Ambii sunt cercetati in stare de libertate.
Turcul Serdaroglu e cel care, in septembrie 2000, si-a pierdut pistolul cu glont la Casa Vernescu, intamplarea declansand ancheta ce avea sa dezvaluie ca circa 80 de persoane, romani si straini, au fost legitimate peste noapte de Clubul Olimpia ca antrenori si sportivi de elita la tir, beneficiind astfel de permise pentru arme cu glont. Dosarul acestei scandaloase afaceri, in care sunt implicati deopotriva politisti si oameni de afaceri si asupra careia s-a pastrat tacere, se afla de peste sase luni la Parchetul Militar Bucuresti.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă