Precum și în anii precedenți, în anul 2019 UNIKA s-a axat pe calitate și diversitate, dedicând toată atenția fiecărei categorii de produse fabricate. Parcursul 2019 a fost frumos, progresiv, datorită atât produselor care au fost cu adevărat un succes, cât și clienților care au ales brand-ul UNIKA de fiecare dată. 

Bineînțeles că și anul următor aduce o serie de noutăți, surprize, ceea ce înseamnă că UNIKA va avea multe de oferit clienților în anul ce vine. 

Iată cum arată parcursul anului 2019 pentru UNIKA!

UNIKA a lansat o nouă colecție de agende și promoționale

UNIKA a lansat colecția de agende și promoționale 2019-2020 la jumătatea acestui an. Colecția de agende și promoționale se adresează tuturor persoanelor care se află în căutarea unui accesoriu de calitate, dar în mod special companiilor și firmelor obișnuite să ofere agende și promoționale angajaților și partenerilor de afaceri. Cel mai mare producător autohton de agende din piele naturală și PU din România, UNIKA a pus la dispoziția tuturor  peste 40 de modele de agende din piele în peste 40 de culori și peste 100 de nuanțe și texturi. Printre agendele și promoționalele prezentate s-au numărat și cele din gama Vogue, Fili, agenda Colored, precum și alte produse care fac parte din categoria de promoționale e-store, ca de exemplu kit-urile cadou, etuiurile sau tag-urile pentru bagaje. 

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

UNIKA produce agende de piele datate sau nedatate, din piele naturală, ecologică sau regenerată, personalizate sau nu, toate găsindu-se în colecția nouă, în multe variante de modele și culori. Diferența dintre vechea și noua colecție este că cele lansate acum au un design mult mai modern, pot fi personalizate la cerere cu orice element vizual sau text, prin imprimare cu diverse tehnologii de ultimă generație. Au de asemenea un aspect deosebit, plăcut la atingere și au fost create pentru a satisface orice nevoi.

De asemenea, UNIKA a lansat noi produse promoționale e-store. Printre acestea se regăsesc portofele, portcarduri, portdocumente, dar și accesorii gadget, toate fiind create din materiale de calitate superioară. Acestea au un rol important pentru siguranța documentelor de orice fel, fie că sunt carduri bancare, cărți de vizită, pașaport sau altele. 

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Acestea au fost doar câteva dintre produsele lansate de UNIKA. Toate produsele se pot găsi pe site-ul lor sau în propriul lor magazin online.

UNIKA la Corporate Gifts Show 2019

Precum și în anii precedenți, UNIKA a participat și în 2019 la târgul “Corporate Gifts Show”, unde a prezentat noua colecție dar și noile tendințe propuse. Este un eveniment cu un concept unic, dedicat industriei de obiecte promoționale din România, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo.

În cadrul acestui târg, sunt  prezentate diferite game de agende 2020 și materiale promoționale marketing, dar și cele mai noi tehnologii de personalizare, cele mai ingenioase accesorii și multe alte produse. La standul UNIKA, vizitatorii au avut posibilitatea de a testa produsele expuse și ulterior, de a le alege pe cele potrivite pentru ei. 

72262917_2529463600481423_3888753438082727936_n.jpg
71767549_2529463670481416_5975932601330827264_n.jpg

UNIKA a oferit celor care au vizitat stand-ul și un pahar de prosecco în semn de recunoștință, pahar de la care iau naștere cele mai frumoase colaborări. 

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

UNIKA are un nou site

Noul site UNIKA vine la pachet cu un design modern și atrăgător, prietenos cu clienții. Pe acest site se regăsesc descrieri detaliate ale produselor, atât în ceea ce privește materia primă de prelucrare a produselor, cât și a varietății de culori, texturi, mărimi și alte elemente importante în prezentarea acestora. 

Produsele sunt sortate pe categorii, ceea ce facilitează căutările clienților pentru multe dintre acestea. Mai mult decât atât, ei pot ajunge direct la produsul dorit prin intermediul barei de căutare din partea de sus a paginii. 

De asemenea, vizitatorii site-ului  au ocazia de a vedea diferite păreri în ceea ce privește calitatea produselor, la secțiunea „Mărturii ale clienților noștri”. UNIKA a considerat util acest lucru, pentru le oferi ajutor și altor posibili clienți noi, interesați de produsele lor.

Site-ul oferă clienților și opțiunea de a se abona la newsletter, metodă prin care vor fi primii care află despre noutățile și ofertele care vor apărea. În plus, există și secțiunea „cere ofertă” care constă în completarea unui formular, unde clienții aleg produsele și cum vor să fie ele (spre exemplu, personalizate/nepersonalizate), putând să lase la sfârșitul formularului și un mesaj ceva mai detaliat în acest sens. 

UNIKA vă urează sărbători fericite!

UNIKA mulțumește tuturor clienților pentru toată încrederea acordată și vă dorește un an nou mai bun, mai prosper, încărcat de realizări și fericire alături de cei dragi. De asemenea, vă promite o calitate a produselor la fel de bună și în anul care urmează și totodată un ajutor de nădejde pentru afacerile voastre. UNIKA se bucură că a fost un an în care clienții s-au dovedit a fi fideli, serioși și încrezători în produse și pregătește noi surprize pentru anul 2020. Sărbători fericite!

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre