De Simona Josan,

RIvalitatea dintre regele Cioabă şi Împăratul Iulian a pornit în urmă cu mai bine de 15 ani, pe atunci cei doi luptându-se pentru a câştiga teren în faţa comunităţii pe care o îndruma. De la scandaluri legate de taxe de protecţie, ori diverse fraude de care se acuzau reciproc, până la disensiuni legate de ideile „moderne” ale lui Cioabă, care voia să interzică uniunile între minori, motive de harţă au existat dintotdeauna.
Împăcarea însă a venit târziu, abia la începutul lui 2013, când Cioabă a mers să-l viziteze la spital pe Iulian Rădulescu, acesta fiind internat în urma unui infarct.
„Ne-am împăcat. Păi acum ce să mai… după ce că e bolnav, nu se mai pune problema. Îi doresc multă sănătate”, declara Cioabă în ianuarie 2013. Atunci, „regele romilor” a preluat responsabilităţile procesului pe care Rădulescu l-a intentat statului român, prin care cere despăgubirea rromilor care şi-au pierdut aurul şi bunurile în perioada Holocaustului.
La rândul său, cum a aflat de problemele de sănătate pe care le are Cioabă, Împăratul Iulian nu a stat cu mâinile în sân, luând imediat măsuri pentru ca romii să nu rămână fără reprezentant.
„Am constituit Consiliul de Coroană ieri, am ales oameni care trebuie să rămână în locul lui până se face bine… Deja Casa Imperială și Casa Regală conlucrează normal. Nu avem probleme în ceea ce privește conducerea acestor instituții (…) Un înlocuitor ca el nu am la îndemână. El era un om foarte bine pregătit, foarte bine instruit, știa în ziua de mâine ce vine, știa ce trebuie să facă. Și mai ales acum, că plimbă problemele rromilor de colo-colo, alandala. Guvernele nu sunt la locul lor niciunul din lume…”, a declarat pentru site-ul turnulsfatului.ro Iulian pe 14 august, după ce a aflat că Regele Cioabă e în spital.
Citeşte şi:

  • FLORIN CIOABĂ A MURIT | REACŢIA ROMILOR din BANAT
  • Primele reacţii după MOARTEA LUI FLORIN CIOABĂ!
  • Din ce e făcută COROANA LUI FLORIN CIOABĂ!
  • Uite cine i-ar putea URMA la „TRON” REGELUI ROMILOR, FLORIN CIOABĂ
  • Florin Cioabă a murit ca şi tatăl său
  • FLORIN CIOABĂ, în ziua în care a fost încoronat „Rege al Romilor”
  • FLORIN CIOABĂ A MURIT | AUTOPROCLAMATUL REGE AL ROMILOR era PENTICOSTAL, dar a profitat de legile ETNIEI la 14 ANI, când s-a ÎNSURAT
  • FLORIN CIOABĂ A MURIT! AR PUTEA FI REPATRIAT ASTĂZI!

Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei
GSP.RO

Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense