Mergi direct la conținut »
Războiul Dragnea-Statul Paralel. ”Mare surpriză. Iohannis și Oprea, speriați și agitați. Eu nu cedez”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Războiul Dragnea-Statul Paralel. ”Mare surpriză. Iohannis și Oprea, speriați și agitați. Eu nu cedez”

Războiul Dragnea-Statul Paralel. ”Mare surpriză. Iohannis și Oprea, speriați și agitați. Eu nu cedez”

Războiul Dragnea-Statul Paralel. Președintele PSD a răspuns ironic anunțului făcut de Klaus Iohannis privind candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni, la fel și în cazul revenirii lui Gabriel Oprea în politică. ”Dacă cu asta răspunde Statul Paralel, înseamnă că sunt foarte slabi, speriați și agitați”, a spus Liviu Dragnea, reiterând mesajul că ”nu va ceda”.

De Sorina Ionaşc,

Liviu Dragnea a fost întrebat despre anunțul făcut de Klaus Iohannis, conform căruia va candida, în 2019, pentru un nou mandat de președinte. ”Mare surpriză”, a răspuns ironic.

Cu aceeași ironie și aceleași cuvinte a răspuns și la revenirea lui Gabriel Oprea în politică. Întrebat dacă ”așa răspunde Statul Paralel” la declarația de război, făcută vineri seara, Liviu Dragnea a adăugat: ”Iohannis candidează: ”Dacă cu asta răspunde, înseamnă că sunt foarte slabi. Știu că sunt în continuare foarte speriați și agitați, dar vă spun încă o dată că nu cedez”.

Cât despre șeful Serviciului Român de Informații, președintele PSD a spus că SRI și Eduard Hellvig a cedat Statului Paralel.

”SRI e bine să nu mai fie implicat în nimic altceva în afară de atribuțiile legale și constituționale. Sunt implicați, pentru că vin informații despre implicarea efectivă în alte acțiuni care n-au legătură cu acțiunile lor. (Și Hellvig?) S-a întâmplat că a cedat și el. Statului Paralel? Da”, a adăugat Liviu Dragnea.

Close
Închide
  Close