Mergi direct la conținut »
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: „A luat cineva șpagă de la ei? Nu mai prind nicio lucrare!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: „A luat cineva șpagă de la ei? Nu mai prind nicio lucrare!”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor: „A luat cineva șpagă de la ei? Nu mai prind nicio lucrare!”

Răzvan Cuc, ministrului Transporturilor, a vorbit, aflându-se într-o vizită de lucru pe șantierul centurii ocolitoare a orașului Tecuci, despre un contract care poate să fie reziliat, în cazul în care cineva nu a luat o șpagă.

Declarația, făcută la începutul verii în prezența mai multor reprezentanți ai CNAIR și ai presei, arată cum ministrul cere, practic, respectarea contractului, ministrul insinunând că dacă nu este vorba de șpagă, acesta poate să fie reziliat oricând.

„Ce facem, stăm și ne uităm? Și citim clauzele din contract? Lucrurile sunt simple! Nu e nevoie să ne complicăm. Cineva de la companie a luat șpagă de la ei? Sunt istorie atunci! Nu mai prind nicio lucrare… la nicio lucrare să-i mai văd. Dar la niciuna! Ce tot discutăm atâta! Stau eu în fața constructorului și mă rog în genunchi, îi dau banii și el nu construiește? Suntem tâmpiți?!”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit unei înregistrări publicate pe YouTube.

Ministrul a mai spus că „toate plățile către constructor sunt la zi”.

Potrivit viata-libera.ro, investiția pentru această lucrare din Tecuci depășește 70,6 de milioane de lei și ar fi trebuit să fie gata în 2013, dar a fost ratat și al doilea și al treilea termen de finalizare, din 2016, respectiv iunie 2017. La începutul anului 2017, doar 30% din lucrare a fost efectuată.

După o reziliere a contractului, în urmă cu patru ani, cu firma portugheză Sociedade de Construcoes Soares Da Costa, care a subcontractat lucrările firmei Atlas SA din Galați.

Potrivit sursei citate, în 2015, CNADNR a semnat un nou contract, de 51,6 milioane de lei, cu Asocierea SC Eurocogen Filiala Aninoasa SRL – Aleandri SPA – Pasquale ALO SRL.

Video: Tecuci TV


Citește și: Bebeluș aruncat la toaletă în județul Prahova. Fetița a fost salvată de polițiști, însă a murit la scurt timp


 

Close
Închide
  Close