MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 16:02

VIDEO / Răzvan Rentea a fost condamnat pe viaţă. Anul trecut, și-a ucis părinții și bunica

Distribuie

Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, a fost condamnat la închisoare pe viață, joi, 23 august, în urma unei sentințe a Tribunalului Satu Mare, Totuşi, hotărârea judecătorilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Răzvan Rentea nu a fost adus în sală pentru a auzi sentința. Răzvan Rentea, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit vinovat de omor deosebit de grav în cazul triplului asasinat comis în comuna Apa din judeţul Satu Mare, informează presasm.ro.

Bărbatul este acuzat de procurori pentru uciderea părinților – Niculina și Gheorghe Rentea, respectiv a bunicii materne Viorica Apan, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2017, cu scopul de a le fura o sumă mare de bani din casă, dar și de a intra, astfel, în posesia unor imobile ale familiei.

Pentru asta, Rentea a plănuit totul cu lux de amănunte. Iniţial, s-a deplasat în comuna Apa din judeţul Satu Mare, acolo unde locuiau rudele sale, apoi – spre după-amiază – tânărul şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri în zona capului, iar apoi a ucis-o şi pe bunică.

După cele două crime, Rentea a luat maşina tatălui său şi a mers în staţia de microbuz din localitate, acolo unde a aşteptat-o pe mama sa care se întorcea de la serviciu.

Întorşi acasă, tânărul a lovit-o şi pe mama sa până ce aceasta şi-a pierdut viaţa.

Răzvan Rentea a fost săltat de anchetatori chiar la înmormântarea rudelor sale, acolo unde a stat lângă cele trei sicrie ale oamenilor pe care i-a ucis.

În timpul detenției, autorul triplului asasinat din Satu Mare a intrat în greva foamei și a slăbit aproape 40 de kilograme, în spatele gratiilor.

Acum, Răzvan Rentea este și bun de plată. Află ce sumă îi cere sora sa, pentru tripla crimă.

  • FOTO & VIDEO – presasm.ro

Citește și: Mesajul transmis de hotelul Athenee Palace, după ce Dragnea a spus că presupușii asasini s-au cazat acolo


 

Citește mai multe despre Răzvan Rentea, apa, crime, justitie, Satu Mare și Sentinţă pe Libertatea.

Comentarii