De Adriana Oprea, Maria Andrieș,

Pe pilota găsită în locuinţa lui Dincă, s-au găsit urme de spermă, sânge uman şi salivă. Profilul genetic al suspectului apare amestecat cu profilul genetic al unei persoane de sex feminin, notat cu URM0016468, se arată în rechizitoriu. ADN-ul acestei persoane (identificat pe un fir de păr găsit pe o perie din casa lui Dincă) a fost comparat cu ADN-ul mamei Luizei, procurorii trăgând concluzia că este vorba cel mai probabil de o înrudire părinte-copil.

Despre fragmentele osoase găsite în pădurea de lângă Caracal, la indicaţia lui Dincă, rechizitoriul menţionează că, în urma analizelor, s-a stabilit că acestea sunt de natură umană. De asemenea, afirmă procurorii DIICOT, citând studii de osteologie ale cercetătorilor britanici, oasele respective au aparţinut unei singure persoane, de genul feminin, în vârstă de 15-19 ani.

O altă probă a prezenţei Luizei în locuinţa lui Dincă este menţionată într-un raport de expertiză criminalistică: „capac sertar (urme de sânge) în amestec cu profil ADN Melencu Luiza”.

Proba notată PRB006912 – capac sertar ce prezintă o urmă brun roșcată (noptieră în colțul de NV), zona D” – microurma notată URM0016622: pretestele efectuate au indicat prezența sângelui uman; în urma genotipării acesteia s-a obținut un amestec de profiluri genetice ce provine de la două persoane în care sunt incluse profilul genetic al numitului Dincă Gheorghe (REF0054217, Raport de expertiză criminalistică nr.480385 din 05.08.2019 al Institutului Național de Criminalistică) și profilul genetic notat URM0016468 (copilul numitei Melencu Monica Georgeta, ce a făcut obiectul raportului criminalistic nr. 480408 din 12.08.2019 al Institutului Național de Criminalistică).

Fragment din rechizitoriul Dosarului Caracal:

Oasele din pădure, arse tot în curtea lui Dincă

Despre oasele aruncate printre copaci, lângă DN6, rechizitoriul precizează că au fost analizate fizico-chimic, concluzia fiind că provin din butoiul aflat în curtea suspectului: „S-au putut identifica elemente asemănătoare pe suprafața fragmentelor osoase arse descoperite la percheziția domiciliară, cât și la liziera pădurii, și anume fier- Fe, zinc – Zn, crom -Cr, titan -Ti ca substanțe contaminante provenind cu cea mai mare probabilitate din același incinerator”.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 
394 de fragmente osoase individualizate şi 1910 de aşchii osoase au fost găsite în liziera de lângă Caracal

Lănţişorul despre care se presupune că i-ar fi aparţinut Luizei a fost descoperit „cu ocazia percheziţiei domiciliare, în portofelul lui Dincă”.

Inculpatul a aruncat în butoi, peste cadavru, deșeuri de plastic, iar din casă a strâns și a aruncat tot ce a crezut că are legătură cu faptele comise și l-ar putea incrimina, mai puțin lănțișorul victimei, care a fost depistat ulterior, fără pandantiv, în portofelul său.

Fragment din rechizitoriul Dosarului Caracal:

Imaginile de pe camerele video stradale din Caracal sunt, de asemenea, incluse în rechizitoriu.

Dacă Luiza este identificată de un martor ocular, maşina care apare în înregistrări este doar asemănătoare cu maşina lui Dincă : „se observă deplasarea spre strada Craiovei către locul numit A Văduvei, unde aștepta victima MELENCU LUIZA MIHAELA a unui autoturism marca Renault Megane break (nu se observă numărul de înmatriculare, filmarea surprinzând latura stângă a acestuia) cu aceleași caracteristici cu cele ale autoturismului aparținând inc. DINCĂ GHEORGHE (model, folie de culoare închisă aplicată pe geamurile de laterale spate și lunetă, capace roți cu 7 spițe cromate). Acesta merge cu o viteză constantă”.

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă angaja femei în gospodărie și le plătea pentru a se culca cu ele. Ce spun procurorii despre comportamentul său

Gheorghe Dincă rămâne în arest. Monstrul din Caracal, huiduit la Tribunalul Olt: „Spânzură-te singur!”

DIICOT nu elucidează misterul apelurilor telefonice primite de rudele celor două fete imediat după dispariţie

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși