Conform unui răspuns primit, săptămâna trecută de G4Media, din partea Academiei Naționale de Informații Mihai Viteazul, subordonată Serviciului Român de Informații, Mihnea Costoiu “a fost exmatriculat în octombrie 2018, ca urmare a faptului că nu a îndeplinit obligaţiile asumate prin contractul de studii universitare de doctorat, nesolicitând prelungirea perioadei de grație pentru redactarea tezei”.

Înmatriculat în cadrul Școlii Doctorale de la această instituție în 2013, el propusese o teză cu titlul “Managementul instituţiilor de învăţământ superior din România în condiţiile integrării depline în NATO şi UE”.

Mult mai puține sunt informațiile despre un doctorat început anterior, la universitatea pe care o conduce. Astfel, într-un CV din 2012, el nota faptul că era doctorand la Universitatea Politehnică, titlul tezei fiind “Cercetări privind Managementul Sistemului de Învățământ în spiritul reglementărilor UE”. Nici acest demers nu s-a încheiat cu obținerea titlului. De altfel, calitatea de doctorand aici i-a dispărut din CV-urile ulterioare.

“Nu a constituit o prioritate pentru mine. M-am concentrat pe zona de management, iar universitatea a crescut ca recunoaștere internațională”, a explicat Costoiu pentru G4Media.

Rectorul a afirmat că nu a intenționat niciodată să obțină un doctorat de la Academia SRI, ci doar a încercat să preîntâmpine o anumită “rezervă” din partea colegilor săi în pregătirea unor proiecte comune cu Academia. Prin urmare, s-a înscris la acest doctorat pentru a putea împărtăși colegilor din Politehnică realitățile întâlnite la viitorul partener.

Citeşte şi:

Vremea, marți 30 iunie. Informare meteo de caniculă pentru sud și sud-est până miercuri seară. Mai multe județe sunt sub cod galben de ploi torențiale

Rezultate pe județe bacalaureat 2020. EDU.RO a afișat notele din fiecare județ

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată din Mehedinți, a murit în spital, la câteva zile după ce a încercat să se spânzure

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI