MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2017 13:55

Reducerile Evolio de Black Friday 2017 la hoverboarduri și scutere electrice

Distribuie

Reducerile Evolio de Black Friday 2017 la hoverboarduri și scutere electrice. Noua gamă de vehicule electrice Evolio cuprinde două hoverboarduri cu ghidon și două scutere electrice și reprezintă o alternativă de transport ieftin, comod și ecologic.

Produsele sunt mai sigure, mai confortabile și mai inteligente având roți de mari dimensiuni, adaptate oricărui tip de drum, vârfurile de gama fiind dotate cu cele mai noi tipuri de motoare electrice asistate de computer și sisteme de frânare performanțe.

X-Board Pro este un transportor electric profesional cu roți de 19' și cauciucuri off-road, care te poartă pe cele mai dificile rute. Motorul cu o putere de 2000W permite deplasarea cu o viteză de până la 25 km pe ora inclusiv pe trasee off-road. Acumulatorul de 15 Ah oferă  o autonomie de până la 40 km.

X-Board A8 este transportorul ideal pentru deplasări în oraș având roți pneumatice de 10' și două motoare de 350 W. Ghidonul reglabil îl face extrem de ușor de controlat și în același timp oferă o poziție comodă utilizatorului. Viteză maximă este de 15 Km/h iar autonomia este de 17-20 Km.

X-Ride este trotinetă electrică care excelează la capitolul siguranță, având un cadru de oțel ranforsat, roți de 10' și un dublu sistem de frâne disc. Viteză maximă este de 25 Km/h iar autonomia este de 15-20 Km.

X-Move este trotinetă electrică ideală pentru deplasări urbane, dotată cu un motor de 350 W, roți de 8' și suspensie pe arcuri. Cu o greutate de numai 12,5 Kg și pliabilă în 3 puncte, X-Move este extrem de compactă și ușor de transportat. Viteză maximă este de 25 Km/h iar autonomia de 15-20 Km.

Toate vehiculele electrice Evolio sunt dotate cu baterii Li-Ion, se încarcă la prize de tensiune obișnuite și au o garanție de 12 luni.

„Am dezvoltat aceste noi transportoare electrice gândindu-ne la nevoile oamenilor de mobilitate. Acestea sunt adaptate drumurilor din România, sunt în același timp sigure, comode și ușor de utilizat. Ne propunem în continuare să dezvoltăm și să extindem gama de vehicule electrice Evolio, iar în anul 2018 să atingem o cota de piață de 20% din piață vehiculelor electrice pe două roți estimată la 5 milioane de euro', a declarat Andrei Stanciu, Director de dezvoltare Evolio.

Noile transportoare electrice beneficiază de un discount promoțional de 50% în perioada Black Friday la achiziția de pe site-urile www.evolio.ro sau www.evolioshop.com.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii