MENIU CAUTĂ
, de Anamaria Lembrau

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | Scandal uriaş USL-PDL. Dragnea vs Anastase, acuzaţii şi replici INCREDIBILE

Distribuie

Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a făcut apel, azi-noapte, la Poliţie şi la Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru a interveni la Ploieşti, acolo unde – a spus el – preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (PDL), „împreună cu SPP-iştii săi, blochează numărarea voturilor în patru secţii”.
Liviu Dragnea a spus că „s-a raportat o situaţie foarte gravă la Ploieşti, în municipiu, unde s-au numărat 151 de secţii din 155, mai sunt patru de numărat şi avem în faţă 1.500 de voturi. Doamna Roberta Anastase cu SPP-iştii dumneaei blochează secţiile şi nu mai permit numărarea. Cerem Poliţiei Române şi MAI să intervină imediat pentru a permite finalizarea procesului de numărare a voturilor în Ploieşti.”

„Facem apel la Poliţie, la MAI, la presă să ne ajutaţi să se finalizeze procesul de numărare a voturilor. Oamenii sunt încă în secţii. Informaţia mi-a dat-o premierul, el sună pe toate părţile. Sper să nu ne împiedicăm în patru secţii în ţara asta, să înţeleagă că au pierdut, asta e viaţa”, a mai declarat Liviu Dragnea.
Roberta Anastase https://content.ad20.net/Storage/0_0/blank.gifa respins acuzaţiile şi a spus despre Liviu Dragnea că „a consumat ceva” înainte de a face asemenea afirmaţii.

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii