Vă avertizăm! Scenele violente au un puternic impact emoțional!

Incidentul șocant a avut loc la începutul lunii septembrie, în comitatul Bedfordshire. Proprietarul unei case a mărturisit că un bărbat periculos a fost filmat în timp ce îi agresează mama, fiica și sora.

Agresorul este un român care a fost identificat. Este vorba despre Săndel Hornea, un bărbat originar din localitatea Cireșu din Brăila, relatează observator.tv.

Românul nu a fost încă arestat. Conform informațiilor deținute de proprietarul casei, Hornea s-ar ascunde în România, unde ar fi fugit imediat după comiterea jafului.

„Bărbatul din Imagini a fost identificat drept Săndel Hornea sau Săndel Bolentin. Este din comuna Cireşu, Brăila, România. Nu a fost încă arestat. În prezent, se ascunde în România. Ajutaţi-mă şi continuaţi să daţi share postării pentru ca toată lumea să vadă ce a făcut şi să fie arestat)’, a scris Trong Vung Dong.

Proprietarul locuinței a publicat pe Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere din timpul jafului. V

Povestea studentei care s-a opus abuzului sexual al unui profesor de la Babeș-Bolyai din Cluj. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani
Recomandări

Povestea studentei care s-a opus abuzului sexual al unui profesor de la Babeș-Bolyai din Cluj. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani

Surse citate de Observator.tv susțin că Săndel Hornea a fost eliberat din închisoare, în baza recursului compensatoriu, în luna martie 2018.

Potrivit unor surse, Săndel Hornea, originar din comuna Cireşul, Brăila, a fost eliberat din închisoare pe recurs compensatoriu în luna martie 2018. Mai mult, în urmă cu 11 ani, bărbatul a fost prins la Brăila, după ce Tribunalul din orașul italian Tresivo a emis un mandat european de arestare pentru proxenetism.

Recompensă de 20.000 de lire pentru prinderea agresorului român

Pe 2 septembrie, Hornea ar fi intrat într-o casă din comitatul Bedfordshire, după ce s-ar fi dat drept angajat al unei firme de curierat.

În momentul în care a pătruns în locuință, individul a lovit o bătrână în cap până când ea a leșinat. Mai apoi, a agresat-o pe nepoata pensionarei, dar și pe mătușa fetei care a încercat să intervină.

După ce le-a lovit pe cele trei femei, agresorul a reușit să fure un decodor TV, o consolă Nintendo Wii și alte console de joc, conform site-ul Poliţiei din Bedfordshire.

foto: Facebook

Citeşte şi:

Un român a ajuns în Marea Britanie vineri, a furat sâmbătă și a fost arestat luni!

Român condamnat la 10 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a violat o femeie. Recidivistul a fugit de polițiști aproape trei ani

Un tânăr român este acuzat de uciderea unui cuplu în Marea Britanie

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia
GSP.RO

Ce se întâmplă acum cu Mario Iorgulescu. Ultimele informații venite din Italia

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații