De Mihai Niculescu,

Potrivit Messaggero Veneto, bărbatul a fost suprins în stare avansată de ebrietate și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni, iar 45 dintre situații au avut loc de la începutul anului. În 49 din totalul cazurilor, românul transportat constant de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone, dar a părăsit unitatea medicală înainte de încheierea verificărilor, arată Digi24.

Bărbatul are interdicție de a intra în Italia vreme de 5 ani și a fost trimis în țară cu o cursă Veneția-București.

Bărbatul se afla în Italia din 2003, locuind inițial în provincia Torino. Din 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. A lucrat la o firmă din Friuli, însă nu a venit decât câteva zile la serviciu.

El a fost expulzat săptămâna trecută, în urma deciziei Biroului de Imigrări de la sediul poliției Pordenone. Picătura care a umplut paharul pentru autoritățile italiene a fost un incident pe care l-a provocat într-un magazin de pantofi. Poliția statală l-a escortat la aeroportul Marco Polo din Veneția, unde a fost îmbarcat într-un zbor spre România.

Ordinul de expulzare a fost confirmat de Tribunalul din Trieste. Magistrații au arătat că decretul de expulzare „a fost adoptat din motive de siguranță publică”.

Citeşte şi:

Polițist din Brașov rezumă situația din România: „Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!”

Ultimele zile din viaţa Mihaelei Miloiu, fata traficată și omorâtă la Lausanne! ”Cum a putut ea să moară în atâta indiferență?”

Opt familii din București speră ca primăria să nu le dea afară din casa abandonată din Sectorul 5 în care și-au făcut un cămin

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor