MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 13:19

Românca de 21 de ani dată dispărută în Italia a fost găsită moartă în condiții oribile. Nu mai avea față și era acoperită cu câteva pături

Distribuie

Românca de 21 de ani dată dispărută în Italia a fost găsită moartă în condiții oribile. Autoritățile italiene au oferit detalii șocante despre modul cum a fost descoperit cadavrul Amaliei Voican. Poliția încearcă să elucideze modul în care a murit tânăra. Fata nu mai avea față, iar părți din copul ei fuseseră mâncate de șobolani.

Românca de 21 de ani dată fusese dispărută în Italia din 16 aprilie și a fost găsită moartă în urmă cu câteva zile. Autoritățile italiene au oferit detalii șocante despre macabra descoperire, arată observator.tv.

Tânăra murise de mult timp iar rămășițele au fost găsite într-o casă abandonată din Via Tella, în zona cartierului San Giovanni, aproape de centrul Romei. Corpul ei fusese mâncat de șobolani. Câțiva muncitori au făcut macabra descoperire. „Un miros foarte urât, foarte puternic venea din casă, iar cadavrul era acoperit cu niște pături. Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e. Cel mai rău este că cei care dormeau acolo, o puteau face nestingheriți lângă fata asta moartă, acoperită doar cu o pătură și cu toate animalele din jurul ei”, a declarat unul dintre muncitorii la un atelier mecanic care au descoperit cadavrul.

Polițiștii italieni încearcă să afle cum a cum a ajuns Amalia acolo și care a fost cauza decesului

Amalia Voican era rezidentă la Civita Castellana, Lazio, și, potrivit presei italiene, ultima dată a fost văzută în 18 aprilie, la Roma, în gara Termini. În trecut, fata locuise și în Corchiano, provincia Viterbo, împreună cu mama sa.


REPORTAJ/ Viață de badantă în Italia. ”Dormeam în pat cu o bătrână care urla toată noaptea. Lipsa somnului, dorul de casă și singurătatea m-au terminat…”


 

Comentarii