De Răzvan Mihalașcu,

Luminița Brocan locuia în zona agricolă a localității Cerignola, fiind vecină cu soții italieni, Francesco Ciuffreda (69 de ani) și Giuseppina Pantone (65 de ani), conform Rotalianul.

Cele două femei erau prietene, iar în această dimineața românca s-a aflat în casa vecinei sale.

Din motive încă necunoscute, Luminița Brocan a fost împușcată mortal de Francesco Ciuffreda, soțul italiencei. Bărbatul de 69 de ani și-a împușcat și soția și apoi și-a pus capăt zilelor.

Grav rănită, soția italianului a fost transportată în stare critică la spital.

Potrivit Rotalianul, nu este clar încă dacă mai întâi a fost împușcată Luminița sau Giuseppina, dar unele surse locale susțin că bărbatul italian și-ar fi împușcat întâi soția, apoi a împușcat-o pe româncă care ar fi intervenit pentru a o apăra pe femeie.

Tragedia ar fi fost descoperită de fiul soților italieni care a alertat autoritățile. El și-a transportat mama la spitalul din Cerignola, de unde a fost transferată apoi cu elicopterul la spitalul din San Giovanni Rotondo.

Carabinierii fac cercetări la fața locului pentru a descoperi cum s-a produs tragedia. Până în acest moment, anchetatorii nu au descoperit vreun bilet de adio lăsat de bărbat.

Citeşte şi:

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile