Mergi direct la conținut »
România, în rândul celor mai frumoase destinații de vacanță. Recomandarea unei cunoscute publicații internaționale
Ştiri Libertatea > Ştiri > România, în rândul celor mai frumoase destinații de vacanță. Recomandarea unei cunoscute publicații internaționale

România, în rândul celor mai frumoase destinații de vacanță. Recomandarea unei cunoscute publicații internaționale

România este promovată ca una dintre cele mai frumoase destinații pentru turiști. recomandarea este făcută de un jurnalist care lucrează la una dintre cele mai cunoscute publicații de profil din străinătate.

De Dana Aramă,

România este frumoasă și acest lucru îl descoperă din ce în ce mai mult și cei din străinătate. Țara noastră se află printre recomandările de top ca destinație turistică făcute de publicația Lonely Planet.
Jurnalistul Jorge Oliveira, de la publicația respectivă, le recomandă tuturor celor cărora le place să călătorească să aleagă România ca destinație turitică. Jurnalistul afirmă că România este una dintre cele mai frumoase țări de vizitat, alături de Mexic, Peru și Tunisia.
Jorge Oliveira face recomandările legate de țara noastră după ce el însuți a călătorit în România și a vizitat cele mai importante locuri.
Printre cele mai frumoase locuri pe care jurnalistul străin le recomandă ca fiind neapărat vizitate de turiștii străini se regăsesc: Castelul Peleș, Castelul Bran, prașul Brașov cu Biserica Neagră, Sighișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Curtea de Argeș, Salina Turda, Viscri și Casa Poporului din Capitală, alături de Muzeul Național de Artă și Ateneul Român.

Jurnalistul Jorge Olivera face recomnadări și legate de restaurantele unde se pot degusta preparate tradiționale românești, dar și diverse alte specialități.
„Cu siguranță, o țară în care să te întorci”, menționează Jorge Oliveira despre România.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. De ce se enervează oamenii când li se omoară porcii. Șefa DSVSA Galați, Maricica Chiriac, a dat contracte firmei a cărei sucursală de Galați e condusă chiar de soțul ei!


 

Close
Închide
  Close