MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 11:20

Doi britanici, aflați în luna de miere, s-au îmbătat atât de tare încât au cumpărat hotelul în care erau cazați

Distribuie

Britanicii Gina Lyons, în vârstă de 33 de ani, și Mark Lee, de 35 de ani, aflați în luna de miere în Sri Lanka, au decis să cumpere hotelul rustic de pe plajă în care erau cazați. Decizia a fost luată, însă, într-o noapte de beție, iar regretele au venit prea târziu.

Gina și Mark Lee s-au căsătorit în iunie 2017 și au mers în luna de miere în Sri Lanka, în decembrie. În timpul călătoriei lor, tinerii din Londra s-au cazat la un hotel rustic aflat pe o plajă.

În prima noapte, au mers la plajă cu mai multe sticle de rom și au băut cu unul dintre barmanii hotelului. Acesta le-a spus că actualul contract de închiriere a hotelului a fost aproape achitat și că mai era nevoie de doar 30.000 de lire sterline. După ce au terminat sticlele de rom, cei doi au decis că este o idee bună să achite ei diferența și astfel să devină proprietarii hotelului.

Începând cu data de 1 iulie a acestui an, Gina și Mark dețin în mod oficial hotelul pe care au acceptat să îl cumpere când erau foarte beți și l-au redenumit „Lucky Beach Tangalle”.

Cei doi povestesc că au făcut eforturi financiare serioase, dar au reușit să plătească prima jumătate a contractului. Dar anul acesta în luna martie au primit o veste care le-a dat mai rău planurile peste cap, Gina era însărcinată.

„După ce am plătit 8.000 de lire sterline pe contractul de leasing, am aflat că așteptăm un copil. Am simțit că eram deja o mamă rea pentru că am irosit pe toți acești bani cumpărând o afacere care s-ar putea să nu funcționeze”, povestește Gina.

Ea continuă însă spunând că după acel sentiment de vinovăție și-au dat seama că „Avem două variante, să ne înecăm sau să înotăm. Așa că am ales să ne implicăm cu totul în a face această afacere să funcționeze pentru copilașul nostru. Astfel că în luna iulie am devenit oficial proprietari ai afacerii”.

Deși inițial se îndoiau de decizia lor, cuplul, care a mai investit încă 7.000 de lire sterline în amenajarea hotelului, au redeschis la sfârșitul lunii iulie unitatea de cazare cu șapte dormitoare și, de atunci, a avut un aflux de clienți.

Și, deși afacerea s-a dovedit a fi una profitabilă în ceea ce îi privește, cuplul insistă asupra faptului că pe viitor nu vor mai lua decizii importante în timp ce sunt beți.

Foto: Facebook si Instagram


Citește și: GALERIE FOTO/ Credincioșii suportă orice pentru că „îi întărește Dumnezeu”. 2,5 kilometri de coadă la moaște, viteză 1000 de pelerini pe oră!


 

Citește mai multe despre beţie, hotel, luna de miere și tineri pe Libertatea.

Comentarii