MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2016 20:13

Sărbătoarea în orașul în care s-a născut Melania Trump, după victoria soțului ei. „ Acum avem o Primă Doamnă”

Distribuie

Locuitorii orăşelului sloven Sevnica, de unde este originară următoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, au luat cu asalt barurile, marți noapte, pentru a sărbători victoria republicanului în cursa pentru Casa Albă, ce ar putea duce la o dezvoltare a turismului în zonă, informează Huffington Post.

Oamenii au petrecut toată noaptea, a fost ca la un meci de fotbal', a declarat Jelena Ascic, corespondent al postului public sloven de televiziune, Radiotelevizija Slovenija.

O parte dintre cei 4.500 de locuitori ai orăşelului Sevnica, dar şi din Ljubljana, capitala ţării, au agăţat drapele americane la ferestre. „Mă aștept ca ea să viziteze Sevnica pe viitor', a mai spus jurnalista, precizând că s-ar putea ca o stradă să primească numele viitoare prime doamne.

Într-un  restaurant din Sevnica, proprietarii au chiar desertul Melania, în onoarea acesteia, slovenii fiind convinși că vor țara lor va deveni mai cunoscută în lume datorită Melaniei Trump. Jelena Ascic susține că oamenii sunt divizați și spun că americanii au avut de ales dintre „două rele', iar Hillary Clinton nu este mai bună decât Donald Trump, ea e doar mai politicoasă și mai puțin vulgară. Însă indiferent de afilierea politică, aceasta este o zi mare pentru Slovenia. Acum avem o Primă Doamnă. Unii glumesc că acum mica Slovenie deţine jumătate din Casa Albă', mai spune Ascic.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii