Mergi direct la conținut »
Sărbători în arest pentru preotul din Suceava care a condus beat. Părintele a accidentat mortal o femeie și a fugit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sărbători în arest pentru preotul din Suceava care a condus beat. Părintele a accidentat mortal o femeie și a fugit

Sărbători în arest pentru preotul din Suceava care a condus beat. Părintele a accidentat mortal o femeie și a fugit

Preotul George Ionuţ Apetrei care a condus băut și a accidentat mortal o femeie, își va petrece sărbătorile în spatele gratiilor. Atât magistrații Judecătoriei Suceava, cât și cei de la Tribunalul Suceava, au admis propunerea procurorilor care au cerut prelungirea arestării preventive a părintelui.

Noul mandat de arestare este valabil până pe 12 ianuarie 2019 inclusiv.

Magistrații au respins contestația preotului George Ionuţ Apetrei, care a cerut o măsură mai blândă împotriva sa, relatează Monitorul de Suceava.

Probele de sânge recoltate au arătat că preotul George Ionuţ Apetrei, în vârstă de 37 de ani, avea o alcoolemie foarte mare: prima probă a indicat o alcoolemie în sânge de 1,90 la mie, iar a doua de 1,75 la mie.

Alcoolemie uriașă pentru preotul din Suceava care și-a ucis vecina cu mașina. Explicația halucinantă a părintelui: „Mă dor măselele de nu mai pot” / FOTO&VIDEO

Preotul va răspunde penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul provocat de părintele băut a avut loc în seara zilei de 13 noiembrie în localitatea Mitocu Dragomirnei.

Femeia spulberată de preot lucra la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Mitocu Dragomirnei. Accidentul a avut loc în apropierea porții unității medicale.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Alina Roşca, în vârstă de 40 de ani, era mama a doi copii și mai avea de mers aproape o sută de metri pentru a ajunge acasă. Femeia a fost, însă, spulberată de autoutilitara condusă de preotul George Ionuţ Apetrei.

Părintele aflat la volan nu a oprit, ci și-a continuat drumul. Ironia sorții a făcut ca femeia pe care a accidentat-o mortal să fie vecină cu el.


Citește și „Ingredientul” secret care se folosea acum 120 de ani pentru un gust desăvârșit. Un gram de praf de pușcă în cârnații de Burdujeni


 

Close
Închide
  Close