De Cătălin Boacnă,

Marian Chiraşcu, în vârstă de 27 de ani, lucra de aproape 12 ani ca hair stylist la un salon din Iaşi şi, deşi cunoscuţii au numai vorbe de laudă despre el, cu toţii recunosc faptul că băiatul era îngenuncheat de slăbiciunea sa pentru jocurile de noroc.
Toţi banii câştigaţi cu greu se pierdeau în sălile de jocuri, iar în ultima perioadă, a reuşit să facă dispăruţi şi 40.000 de lei împrumutaţi. Ultima sa ispravă a avut loc chiar zilele trecute, după ce a aflat că fratele său, Florin, s-a sinucis în Anglia, unde lucra, pentru că pierduse la jocuri 50.000 de lire împrumutate de la bancă pentru a-şi cumpăra o locuinţă. Acasă, la Iaşi, fratele său Marian avea aceleaşi probleme.
“Vorbea frumos, ştia cum să ceară bani… Eu i-am dat 900 de lei pentru sicriul fratelui, i-a dus la pariuri. După două zile a venit şi m-a rugat aproape în genunchi să îi dau iarăşi, că nu-i mai pariază”, a povestit Paul Ciobanu, administratorul salonului la care era angajat Marian.

A pierdut banii de înmormântare

În plus, tânărul a prăpădit şi alţi 5.000 de lei pe care îi primise de la rude pentru repatrierea trupului fratelui său din Anglia.
Disperat că nu va mai putea face rost de alţi bani, weekendul trecut, Marian a postat pe o reţea de socializare un ultim mesaj către prietenii săi: “Acestea îmi sunt ultimele cuvinte. Ştiu că doare, am fost prost, nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici, mă voi duce alături de fratele meu. Adio”.
Deşi aceştia au alertat autorităţile, agenţii au ajuns prea târziu la casa familiei Chiraşcu – Marian se spânzurase cu un cordon în camera sa. În urma lui, mezina familiei se ocupă acum de pregătirile de înmormântare.
“Fraţii mei au căzut în patima jocurilor de noroc şi nimeni nu i-a mai putut scoate de acolo. Nu ştim ce să facem, suntem distruşi, să îi pierdem pe amândoi din aceeaşi greşeală pe care au făcut-o”, a declarat plângând Ana-Maria Chiraşcu, care încearcă să găsească acum o soluţie pentru a aduce în ţară şi trupul celuilalt frate.

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri