Mergi direct la conținut »
VIDEO/ A sărit ca Superman, peste un gard de 1 metru, ca să-și salveze copilul căzut în piscină!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO/ A sărit ca Superman, peste un gard de 1 metru, ca să-și salveze copilul căzut în piscină!

VIDEO/ A sărit ca Superman, peste un gard de 1 metru, ca să-și salveze copilul căzut în piscină!

Un bărbat din Florida a sărit în stilul lui Superman într-o piscină pentru a-și salva fiul care se îneca. Mânat de instinctul patern, bărbatul a sărit de pe marginea piscinei, peste un gard înalt de un metru, imediat cum șia văzut fiul căzând în apă.

De Mihai Niculescu,

Momentele tensionate au fost filmate în casa familiei Passavanti de camerele de supraveghere. Tatăl, Albert Passavanti, a reacționat rapid când a realizat că fiul său Rocco a alunecat în apă. Micuțul nu știa să înoate, astfel că tatăl lui a sărit în piscină într-o fracțiune de secundă și l-a salvat, relatează metro.co.uk.

Copilul a alunecat de pe un podeț construit deasupra piscinei atunci când a încercat să-și recupereze o jucărie gonflabilă și a căzut în apă. Tatăl a văzut momentul și a sărit imediat, peste gard, ieșind apoi la suprafață în câteva secunde, cu fiul său. Copilul era nevătămat, dar speriat.

În momentul în care vezi așa ceva capeți puterile lui Superman. Nici nu mi-a trecut prin cap să ocolesc gardul, a fost o săritură de la punctul A la punctul B”. Tatăl a mai spus că este cu ochii pe fiul său în orice moment și atenția lui l-a salvat.

Sursa video: Youtube


Citește și: ”Scandalul Renault” ajunge și în presa belgiană. Proprietarul unei Dacia Lodgy reclamă că motorul mașinii era ”ca și cum a făcut frigărui pe el”


Close
Închide
  Close