Mergi direct la conținut »
Șase persoane au fost găsite moarte într-o fermă din Japonia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Șase persoane au fost găsite moarte într-o fermă din Japonia

Șase persoane au fost găsite moarte într-o fermă din Japonia

Locuitorii unui sat din sud-vestul Japoniei se confruntă cu un caz îngrozitor de crimă în masă, după ce șase persoane, inclusiv cinci membri al aceleiași familii, au fost găsite moarte în interiorul unei ferme, scrie The Guardian.

Poliția a declarat că ulterior a găsit trupul unei a șaptea persoane, membră a aceleiași familii, într-un râu din apropierea satului.

Anchetatorii au descoperit corpul unei femei în afara casei și celelalte cinci victime în interiorul locuinței. Presa japoneză scrie că unele dintre victime păreau să fie înjunghiate.

Poliția a identificat trei dintre victime ca fiind soția proprietarului fermei Mihoko Iihoshi, de 66 de ani, nepoata lor Yui, de 7 ani, și o cunoștință de sex masculin, Fumiaki Matsuoka de 44 de ani. Identitatea celorlalte trei victime – doi bărbați și o femeie – nu a fost încă făcută publică.

Poliția a mers în casă după ce o rudă le-a spus că nimeni nu răspunde la teelefon.

Cel de-al șaptelea cadavru, despre care poliția crede că ar putea fi fiul proprietarului fermei, a fost găsit într-un râu aflat la aproximativ trei kilometri distanță. Se pare că bărbatul se afla la volanul mașinii familiei și a căzut de pe un pod.

Zona în care a avut loc crima în masă este aproape de Valea Takachiho, o destinație turistică populară cunoscută pentru cheiul său pitoresc și conexiunile cu Shinto religie indigenă japoneză.

Descoperirea a provocat teamă în rândul locuitorilor, autoritățile locale încurajându-i pe oameni să fie prudenți.

Omorurile în masă sunt o raritate în Japonia, care este considerată una dintre cele mai sigure țări din lume, datorită în parte legilor sale stricte privind regimul armelor.


Citește și: VIDEO/ Mica Românie de la Cercul Polar. Comuna fără poliție unde locuiesc 400 de români și femeia care s-a transformat din protestatar în politician


 

Close
Închide
  Close