UPDATE/ Bărbatul care a făcut scandal într-un supermarket din Capitală a fost arestat preventiv

13 august 2017 19:15

Bărbatul care a făcut scandal într-un supermarket din Capitală a fost arestat preventiv, duminică seară. Scandalul a izbucnit într-un supermarket din Piața Domeni din București în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul a devenit agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături, dar și cu personalul magazinului și cu doi polițiști.

UPDATE ora 19:15. Bărbatul care a făcut scandal în supermarket a fost arestat preventiv. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a agresat și polițiștii care au intervenit la fața locului și au dorit să îl legitimeze.

Potrivit Poliției Capitalei, mai multe persoane au sunat la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a anunța că, într-un supermarket din sectorul 1, un client este agresiv cu cei din jur. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti de la Secţia 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv.

„Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi Poliţia”, arată Poliţia Capitalei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale. În plus, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanţii societăţii comerciale făcând plângere. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce bărbatul agresiv a fost arestat preventiv.

Scandalagiul a fost eliberat condiţionat din închisoare în 2014, el ispăşind o pedeapsă pentru omor.


Citește și: Vedetele noastre în costume de baie au înfierbântat plaja anul acesta / FOTO HOT


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro