De Remus Vlad,

De mai bine de o săptămână, soția disperată că nu-și mai găsște locul în inima polițistului a ieșit la atac. A dat declarații pe la mai toate posturile TV, în care a spus că duce o viață de coșmar. Că soțul ei, comisarul-șef Niculae Ciobanu, o lovește, o jignește și o tratează ca pe o ultimă ființă.

 Mă înregistra în casă şi în momente intime”

„Mă bătea de faţă cu fiica mea. M-a bătut într-o dimineaţă cu cureau peste sâni pentru că nu avea cusută o gaică la pantaloni. Colegii de la Ambulanţă ştiu câtă bătaie am mâncat, mă vedeau vânătă, cu mâna ruptă, nu puteam să mai lucrez, mi-am luat concediu. Mă înregistra în casă şi în momente intime. Şi când mă bătea mă filma”, a povestit femeia, medic la Serviciul de Ambulanță Călărași.

Soția îl iubește și nu vrea să divorțeze

De cealaltă parte, ofițerul anticorupție neagă toate aceste acuzații. La mijloc pare să fie vorba despre o dragoste neînțeleasă, o ruptură care s-a produs între cei doi, cel mai probabil inclusiv și din cauza banilor. Dacă la începutul relației dintre ei, totul părea numai lapte și miere, lucrurile par acum să se fi schimbat total. Când nu e în fața camrelor de televiziune, Georgiana pare alt om. Ea a mărturisit, de altfel, unor apropiați faptul că îl iubește pe Niculae și nu vrea să divorțeze.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Polițistul are grijă de fetele dintr-o căsnicie anterioară

Multe dintre scandaluri par să fi plecat de la faptul că, din salariul său, comisarul-șef Niculae Ciobanu, șef la seviciul anticorupție al MAI din Călărași le întreține pe cele două fete pe care le are dintr-o căsnicie anterioară. În schimb, femeia, care la rândul ei, are un băiat și o fată dintr-o altă relație, i-a lăsat în grija rudelor. Puștiul e la tatăl său, iar copila este crescută de mama Georgianei. Pe de altă parte, medicul ar fi recunoscut colegilor că are o problemă din moment ce acceptă, după cum mărturisește chiar ea, să stea lângă un om care are un astfel de comportament.

Și-a retras plângerile de la DGA și Parchet

Georgiana Ciobanu a reclamat faptul că soțul ei s-ar fi băgat și în firma pe care ea o are și că, prin intermediul acesteia, ar face lucruri ilegale. Mai mult, ea a susținut că este urmărită de polițist, atunci când se află la serviciu. prin intermediul tabletei. Toate aceste acuzații semnalate fac acum obiectul unei cercetări interne la DGA, care vizează aspecte de ordin profesional. Între timp, chiar dacă a susținut că a fost bătută, soția ofiețrului și-ar fi retras plângerile de la instituția unde lucrează polițistul și de la Parchet.

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni