MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 19:04

Secretară a Facultății de Drept din Craiova prinsă în flagrant primind mită. Femeia promisese sprijin pentru promovarea unor examene

Distribuie

O secretară a Facultății de Drept din Craiova a fost prinsă în flagrant, vineri după-amiază, în timp ce primea mită. Cristina Lupescu a primit 1.300 lei de la un craiovean căruia îi spusese că îl va ajuta pe fratele acestuia să promoveze examenele.

Cristina Lupescu, secretara secției „Frecvență redusă” a Facultății de Drept ”Nicolae Titulescu”, din cadrul Universității din Craiova, a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 1.300 lei mită de la fratele unui student pentru a-l ajuta pe acesta să promoveze mai multe examene.

Denunțătorul a decis să se adreseze organelor de cercetare penală după ce i-a oferit, în repetate rânduri, Cristinei Lupescu, diverse sume pentru a-i ajuta ruda să treacă examenele, însă aceasta a luat banii, dar studentul a fost exmaticulat în urmă cu trei ani.

Conform anchetatorilor, denunțătorul a declarat că, în urmă cu patru ani, a intrat în contact cu Cristina Lupescu și l-a înscris pe fratele său la Secția cu frecvență redusă a Facultății de Drept. Craioveanul susține că i-a plătit secretarei diverse sume de bani, între 1.100 și 1.400 de lei, în funcție de solicitările acesteia pentru ca femeia să îi aranjeze examenele studentului, fără ca acesta să fie prezent la ele.

Bărbatul a aflat, în cursul acestei săptămâni, că fratele său a fost exmatriculat din facultate din cauza neprezentării la examene. Prin urmare, s-a decis să facă plângere penală împotriva secretarei.

Cristina Lupescu a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 1.300 lei, fiind dusă la audieri. Ea este suspectă de comiterea infracțiunilor de trafic de influență și inșelăciune.

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost prins băut la volan și reținut câteva ore de polițiști

Citește mai multe despre flagrant, Mită și secretară pe Libertatea.

Comentarii