Mergi direct la conținut »
Geamurile sediului PSD Sector 6 au fost sparte cu pietre. Poliţia face cercetări
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Geamurile sediului PSD Sector 6 au fost sparte cu pietre. Poliţia face cercetări

Geamurile sediului PSD Sector 6 au fost sparte cu pietre. Poliţia face cercetări

Geamurile sediului PSD Sector 6 au fost sparte cu pietre, joi dimineață, a spus, pentru Libertatea, primarul Sectorului 6 şi preşedintele filialei PSD, Gabriel Mutu. Poliţia a luat de la faţa locului imagini de pe mai multe camere de supraveghere şi îi caută pe făptuitori. 

De Ștefan Pană,

Potrivit Poliţiei Capitalei, se fac cercetări pentru distrugere.

„Am fost sesizaţi că la filiala Sector 6 a unui partid politic, personalul ce activează în sediu a constatat la sosire, în jurul orei 10.00, că 3 geamuri ale locaţiei sunt sparte. Se desfăşoară activităţi de cercetare la faţa locului şi investigaţii în vederea identificării şi depistării făptuitorilor”, spune Poliţia.

Gabriel Mutu, preşedintele PSD Sector 6, a spus că au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, atât cele ale Poliţiei Locale, cât şi mai multe înregistrări de pe camerele magazinelor de la parterul clădirii în care funcţionează sediul partidului.

„Cu siguranţă că vom identifica şi persoanele care au făcut acest gest aberant. Nu poţi proceda aşa. Asta nu mai este democraţie. Nu am primit ameninţări, sunt ameninţările care se fac zi de zi la adresa PSD”, a spus, pentru Libertatea, primarul Sectorului 6.


Citeşte şi: 

LIVE TEXT/ Mitingul diasporei, în Piața Victoriei. Românii din străinătate se adună la București (FOTO&VIDEO)

Close
Închide
  Close