Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șefa achizițiilor de la Spitalul Județean Ilfov a cumpărat pături de la firma iubitului ei. Societatea fusese înființată cu nici o lună înainte de contract!

Șefa achizițiilor de la Spitalul Județean Ilfov a cumpărat pături de la firma iubitului ei. Societatea fusese înființată cu nici o lună înainte de contract!

Adelina Georgiana Negru este șeful serviciului Achiziții Publice și Aprovizionare la Spitalul Județean IlfovDin februarie, ea a aprobat mai multe achiziții de la firma Adeliad Business, fondată de omul cu care stă, Adrian VăduvaPrenumele celor doi se regăsesc și în numele firmei. Adeliad vine de la “Adeli” de la Adelina și “Ad” de la Adrian, iar numele lui și semnătura ei apar în documente“Negru este una dintre protejatele managerului Arghir Ciobotaru”, spun angajații Spitalului Județean IlfovActivitatea celor doi concubini pe rețelele de socializare era una bogată, însă aceștia au renunțat la ea după ce Libertatea s-a interesat de respectivele contracte. Cei doi apăreau împreună în imagini chiar și la fotografiile de profilCele trei achiziții în valoare de aproape 8.000 de euro apar ca anulate în SEAP la 3 săptămâni după ce Libertatea a trimis o solicitare către spital. Libertatea deține facturile. de Răzvan LuțacÎn timpul în care Spitalul Județean Ilfov încerca să mușamalizeze descoperirea de către Libertatea a medicului fals Raluca Bârsan, la aceeași clinică publică se făceau achiziții cu firme favorite ale angajaților.h

De Răzvan Luțac,

Pe 1 februarie 2019, firma Adeliad Business câștigă primul contract cu  Spitalul Județean Ilfov și livrează “pături lână uz spitalicesc”, în valoare de 7.500 de lei. Apoi urmează încă două contracte, în valoare de 15.000, respectiv 16.000 lei, ambele fiind pachete de curățenie pentru spital.

Libertatea a intrat în posesia mai multor facturi pe care apare numele lui Adrian Văduva și semnătura Adelinei Georgiana Negru, “consilier juridic cu atribuții de șef serviciu Achiziții Publice și Aprovizionare”, potrivit răspunsului spitalului pentru Libertatea.

Avocat în baroul Ilfov, Adelina Negru a fost adusă prin detașare în toamna anului trecut în calitate de consilier juridic, “e una dintre apropiatele managerului Arghir Ciobotaru”, susțin surse din spital. În calitatea ei de consilier juridic, ar fi fost chiar președintele comisiei de ancheta a medicului fals Raluca Bîrsan. Și-ar fi adus și mama să lucreze la contabilitate, pentru “a o ajuta la facturi”, după cum spun sursele ziarului.

După ce Libertatea a întrebat, au anulat contractele

Firma Adeliad Business e fondată pe 9 ianuarie 2019 de Adrian Văduva, iubitul Adelinei Georgiana Negru și omul cu care își împarte viața.


Adrian Văduva și iubitul Adelinei Georgiana Negru

Pe 29 aprilie, la 3 săptămâni după răspunsul trimis ziarului Libertatea prin care confirmă că Adelina Negru este șefa de la achiziții, Spitalul Județean Ilfov anulează în SEAP toate cele 3 contracte, cu specificația “ofertă neacceptată în termen”.

În același timp, ei șterg urmele relațiilor dintre ei, expuse pe Facebook.

Galerie foto facturi:

Close
Închide
  Close