Mergi direct la conținut »
Senatoare USR, jignită de Claudiu Manda, după ce un alt coleg din PSD o înjurase în iarnă
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Senatoare USR, jignită de Claudiu Manda, după ce un alt coleg din PSD o înjurase în iarnă

Senatoare USR, jignită de Claudiu Manda, după ce un alt coleg din PSD o înjurase în iarnă

Senatoare USR, jignită de Claudiu Manda, după ce un alt coleg din PSD o înjurase în iarnă. Florina Presadă a fost ținta unor injurii din partea social-democratului Liviu Brăiloiu, în timpul dezbaterilor la legile justiției. Luni, în plen, președintele de ședință, Claudiu Manda, tot de la PSD, a ținut să reamintească senatoarei această injurie: ”Rămâne cum v-a spus domnul Brăiloiu. Vă rog să plecați în bancă”, a spus acesta.

De Valentina Postelnicu,

Deputatul PSD Liviu Brăiloiu a folosit, într-o şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor din decembrie 2017, un limbaj suburban la adresa senatoarei Florina Presadă. ”Prințeso, s… p…”, ar fi spus senatorul, potrivit Florinei Presadă.

Luni, Claudiu Manda a ținut să îi transmită același lucru, dar mai subtil, senatoarei USR Florina Presadă. ”Rămâne cum v-a spus domnul Brăiloiu. Vă rog să plecați în bancă”, i-a spus Manda senatoarei Florina Presadă, după ce i-a tăiat microfonul.

”În ședința din plenul Senatului de astăzi, senatorul PSD Claudiu Manda a jignit-o pe senatoarea USR Florina Presadă în timpul dezbaterilor asupra Codului Administrativ și a făcut trimitere la cuvintele obscene adresate acesteia anul trecut de senatorul Liviu Brăiloiu. Înainte de a o jigni, i-a închis microfonul și a refuzat să-i mai ofere posibilitatea de a-și exprima opiniile despre modificările aduse Codului Administrativ”, a transmis ulterior USR.

Nu este primul derapaj de acest fel în Parlament. Șerban Nicolae a făcut, recent, declarații șoc în Parlament, la adresa colegei de la USR, în timpul dezbaterilor pe legea 303 privind răspunderea magistraților. 

”Penală este mama care v-a făcut nesimțită; Spălați-vă pe dinți! Sunteți atât de proastă!, i-a spus senatorul PSD  colegei de la USR Cosette Chichirău, care a spus, la rândul ei, că Șerban Nicolae este un ”infractor”, un șofer al grupului infracțional organizat și că a ”furat și fură România”. Dialogul halucinant a avut loc în timpul dezbaterilor aprinse din plen, pe marginea legilor justiției.

Citește și: EXCLUSIV/ Tania Popa e pasionată de croitorie. “De actorie o să mă las, de atelier, niciodată!”

Close
Închide
  Close