De Tiberiu Bujdei,

Comunicatul a fost transmis în aceeași zi în care Libertatea a dezvăluit faptul că pentru o femeie din Timișoara cu arsuri pe 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță pentru a o transporta la Viena, iar familia ei a fost cea care a plătit benzina și rovinieta.

Potrivit biletului de externare prezentat marți de Virginel Iordache, senatorul a fost externat, în stare ameliorată, din Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș”, pe data de 6 iunie, cu diagnosticul de „Hipotensiune pe fond de endocardită pe valvă mitrală nativă reumatismală Coxiella Burnetii”, la care se adaugă și alte afecțiuni.

Diagnosticul de pe biletul externare prezentat de senatorul PSD de Suceava

„Endocardita valvulară a fost determinată de bacteria Coxiella Burnetii, o bacterie intracelulară Gram negativă. Agresivitatea acestei bacterii s-a suprapus peste artrita reumatoidă de care suferea senatorul, de aici probabil și complicațiile ulterioare”, se arată în comunicat.

Senatorul susține că diagnosticul cu care a fost externat nu are legătură cu diagnosticele care au fost vehiculate în mass-media.

Mai mult, comunicatul precizează că în urma investigațiilor efectuate, senatorul Virginel Iordache nu reprezintă sursă de contaminare a celor din jur, dar tratamentul cu antibiotice trebuie să continue pe o durată de 18 luni de la data externării, cu control cardiologic lunar, analize ale sângelui, precum și efectuarea de eco-cord transesofagian.

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

„În ceea ce privește modul în care a fost informată opinia publică, senatorul Virginel Iordache își exprimă regretul: pe de o parte față de minciunile, jignirile și reaua credință aduse de unele publicații, iar pe de altă parte dezaprobă modul în care o parte din politicieni au dezvoltat subiectul”, se subliniază în comunicat.

CITEȘTE ȘI:

Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!

“Mereu plătesc aparţinătorii. Dar nu cred că sunt sume importante”! Cum explică Raed Arafat faptul că rudele unei femei cu arsuri pe mai mult de 50% din suprafața corpului au plătit benzina pentru transportul acesteia în Viena

Transportul senatorului Virginel Iordache cu elicopterul ar fi costat SMURD-ul 4.400 de euro. Date oficiale de la Departamentul pentru Situații de Urgență

Senatorul PSD Virginel Iordache „a țipat și amenințat” ca să obțină transportul cu elicopterul SMURD la București, susține managerul spitalului din Suceava

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă