MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2013 15:12 , de Alina Dan

SFÂŞIETOR! Au trecut 3 luni de la MOARTEA LUI IONUŢ, copilul SFÂŞIAT DE CÂINI. Iată CE A FĂCUT MAMA LUI | VIDEO

Distribuie

Sfâşiată de durere, femeia, împreună cu o prietenă, au realizat un montaj video cu imagini de la botezul micuţului, dar şi de la mănăstirile unde ea şi cei doi copii ai săi au fost în pelerinaj.
Imaginile încept cu un citat din Evanghelia după Marcu: „Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este Împărăţia lui Dumnezeu. Adevărat zic vouă: Cine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca un copil nu va intra în ea”.
„Astăzi, 2 decembrie 2013, se împlinesc 3 luni de când Îngeraşul nostru drag a plecat dintre noi, spre o lume mai bună! Dumnezeu să îl aibe în pază Sa împreună cu Îngerii Lui! Dragii mei, pentru că ştiu că vă era dor de Ionuţ, v-am făcut această surpriză, împreună cu d-na Simona Simson, care a realizat acest montaj minunat, arătându-vi-l pe dragul nostru IONUŢ la slujba de botez, şi la mănăstirile în care am ajuns cu aceşti copii minunaţi. Sper să vă placă şi vouă!”, a scris Felicia Anghel, pe pagina sa de socializare.
De Sfântul Andrei, zi care trebuia să fie prilej de mare bucurie, pentru că este onomastica fiului celui mare, familia Anghel a petrecut cu lacrimi şi durere în suflet la mormântul lui Ionuţ.
Mezinul familiei Angehl a încetat brusc din viaţă pe 2 septembrie, în urma unui incident tragic. Micuţul, care se afla în parc cu bunica şi cu  fratele mai mare, a fost sfâşiat de câini.

 
 

Comentarii