MENIU CAUTĂ

Și-a lăsat fiica garanție la restaurant pentru că nu a avut bani să plătească mâncarea | VIDEO

Distribuie

Un tată din China și-a lăsat fetița de doi ani garanție la restaurant pentru că nu a avut bani suficienți pentru a plăti mâncarea.

 
În orașul Foshan, din China, un bărbat pe nume Ding și-a lăsat fetița de numai doi ani garanție într-un restaurant.

Acesta a consumat o porție de noodles, dar când a venit nota de plată în valoare de 6 yamni, acesta și-a dat seama că nu avea la el decât 5 yuani.

În disperare de cauză, pentru că nu avea bani să achite nota, bărbatul a lăsat-o pe fiica lui garanție la restauramnt și a plecat să facă rost de bani.

Imaginile cu tatăl care își lasă fetița garanție la restaurant au fost surprinse de camerele de înregistrare. În imagini se vede cu bărbatul iese din restaurant, iar fetița înceracă să se ducă după el, însă acesta o întoarce în local.
„O să o las aici ca garanhție. Mă întorc cu banii și o iau”, i-a spus bărbatul unui angajat din local.

Ulterior, proprietarul restaurantului a intrat în panică văzând că tatăl micuței nu se întoarce și temându-se că acesta abandonase copilul a chemat poliția. Bărbatul a revenit după câteva ore și s-a arătat extrem de supărat că patronul restaurantului chemase poliția, potrivit soycarmin.com.

„A insistat că nu și-a abandonat fiica și că doar a mers să facă rost de bani”, a declarat polițistul Huang Zhenyu.

Bărbatul a mai explicat că a întârziat din cauză că mașina sa electrică rămăsese fără baterie.
FOTO: capturi video

Citește și: EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”

Comentarii