De Mihai Niculescu,

Jurații nu au deliberat decât câteva ore pentru a stabili vinovăția femeii care și-a ucis bebelușul și a partenerului său, iar judecătorul a dat sentința: închisoare pe viață. Cheyanne Harris nu a avut însă nici o reacție când a auzit pedeapsa. La momentul când a comis faptele, ea se afla sub influența drogurilor, iar avocatul ei a spus că nu și-a ucis cu premeditare bebelușul, așa cum a fost acuzată, ci suferea de depresie postnatală. Apărarea a fost demontată însă de acuzare, care a mai spus că partenerul ei s-ar fi putut ocupa de copil, mai ales că el mai avea o fetiță de doi ani găsită într-o stare bună de sănătate, relatează The Sun.

Micuțul Sterling Koehn a fost găsit sângerând pe gură, după ce a stat două săptămâni nemișcat într-un pătuț. Era plin de viermi de la fecalele din scutec iar în urma autopsiei s-a stabilit că bebelușul a murit de malnutriție, deshidratare și infecție cu E. coli. Infecția a fost provocată tot de faptul că nu a fost schimbat.

Scutecul copilului, neschimbat zile la rând, a atras gândaci, care au lăsat ouă și apoi s-au transformat în viermi. În urma rănilor la care a fost supus, pielea micuțului s-a infectat a pledat procurorul în sala de judecată.

­Audiați ca martori, polițiștii au declarat, în cadrul procesului, că au găsit la domiciliul părinților scutece noi și unguente pentru bebeluși precum și alte obiecte necesare care însă nu au fost folosite.


Citește și: Cât câștigă un casier în România versus alte state din UE. Cerințele și beneficiile postului