Mergi direct la conținut »
Silvio Berlusconi a fost internat de urgență pentru o colică renală acută
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Silvio Berlusconi a fost internat de urgență pentru o colică renală acută

Silvio Berlusconi a fost internat de urgență pentru o colică renală acută

Silvio Berlusconi a fost internat de urgență, marți dimineață, în Milano pentru o colică renală acută. Apropiații fostului premier susțin, însă, că va fi externat în cursul zilei și că va participa la prezentarea candidaților partidului său Forza Italia.

Berlusconi a fost transportat cu ambulanța la spitalul San Raffaele, același loc în care a fost operat pe cord în iunie 2016.

„Președintele Silvio Berlusconi a mers la San Raffaele în această dimineață pentru tratarea unei colici renale acute”, a transmis un reprezentat an fostului premier citat de Corriere Della Sera.

Recent, Berlusconi, în vârstă de 82 de ani, a fost supus unui control medical complet, scrie publicația italiană, iar rezultatele arată că starea sa de sănătate este foarte bună.


Citește și: Range Roverul cu care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul era al unei femei, dar prietenul ei i-l împrumutase designerului. Contactată de Libertatea, aceasta a declarat: „Să vedem cine va despăgubi mașina!”


 

Close
Închide
  Close