Mergi direct la conținut »
Situație neplăcută pentru o femeie care a făcut un adăpost pentru câini. Ozana Barabancea și alte vedete sar în ajutorul proprietarei care riscă să fie evacuată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Situație neplăcută pentru o femeie care a făcut un adăpost pentru câini. Ozana Barabancea și alte vedete sar în ajutorul proprietarei care riscă să fie evacuată

Situație neplăcută pentru o femeie care a făcut un adăpost pentru câini. Ozana Barabancea și alte vedete sar în ajutorul proprietarei care riscă să fie evacuată

Proprietara unui adăpost pentru câini riscă să fie evacuată pentru o datorie de 5.300 de lei. Ozana Barabancea și alte vedete au sărit în ajutorul acesteia.

De Dana Aramă,

 

Femeia are în îngrijire 450 de câini. Ozana Barabancea a fost impresionată de situația în care se găsesc animalele și proprietara adăpostului din Fundulea și a făcut un apel pe o rețea de socializare.

„Adoptă un câine și fă-ți un prieten pe viață!

O femeie sufletistă din Fundulea a înființat, în 2009, la 24 de kilometri de București, un adăpost privat de câini, pentru a-i salva de la moarte. Inițial, aceasta a adoptat peste 250 de câini dintr-un adăpost de stat, unde îngrijitorii îi maltratau. Aceasta riscă acum să fie evacuată din spațiul pe care l-a luat în chirie de la INCDA Fundulea (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Agricola), pentru o datorie de 5.300 de lei.

Acest lucru este din cauza faptului că ritmul de primire de câini a fost mai mare decât cel de adopție. Drept urmare, cei peste 450 de câini pe care îi are în grijă vor sfârși eutanasiați!!! Femeia în vârstă de 62 de ani se ocupă cu mult drag și devotament de aceste suflete nevinovate, împreună cu cei doi copii ai săi, însă nu fac față numărului mare de câini și tuturor responsabilităților pe care statul ar fi trebuit să și le asume.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

La aflarea acestei vești, vedetele doresc să își unească forțele pentru a trage un semnal de alarmă și a salva cele 450 de suflete aflate în pericol. Persoane publice ca Ozana Barabancea, Raluka, Ana Baniciu, Diana Dumitrescu, Doru – Deepcentral, Raluca Bădulescu, Codin Maticiuc și mulți alții vor să îndemne iubitorii de animale să adopte atât fizic, cât și online, adică să doneze lunar o sumă modică pentru un câine, care va fi îngrijit într-un adăpost privat, în care va fi repartizat.

Veți găsi la acest adăpost câini extrem de prietenoși, blânzi, jucăuși și îngrijiți! Vă recomandăm să le faceți o vizită, sunt bucuroși atunci când primesc vizitatori! Clișeu sau nu, câinele este cel mai bun prieten al omului… Pentru un om, câinele face parte din viața lui o perioadă, dar pentru acest suflet, TU ești viața lui! Dă-i o șansă la o viață mai bună și câștigi un prieten sincer, loial și iubitor!”, a notat Ozana Barabancea în mediul online.

Citește și: EXCLUSIV | Noua politică de bagaje WizzAir şi Ryanair, pe masa Comisiei Europene. Bruxelles-ul monitorizează inclusiv situaţia din România

 

Close
Închide
  Close