De Ciprian Iana,

Conform viata-libera.ro, polițiștii s-au sesizat și au demarat o anchetă, după ce un bărbat a transmis în direct slujba pe o rețea de socializare.

Ulterior, aceasta a șters postarea, dar polițiștii au reușit să-l identifice atât pe el, cât și pe organizatorul ceremioniei.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că, în cursul zilei de astăzi, într-o localitate de pe raza județului Galați, s-ar fi desfășurat o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane, polițiștii din cadrul I.P. J. Galați au efectuat verificări, stabilind următoarele:

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 11, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate.

A fost identificat atât cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cât și cel care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate”, a declarat pentru viata-libera.ro, comisarul-șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galați.

Cei doi au fost sancționați contravențional, fiecare cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 1/2020.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au participat la adunarea religioasă, încălcând, în acest fel, dispozițiile legale în vigoare.

FOTO: Munteni, Galați – Facebook

Citeşte şi:

O britanică de aproape 109 a devenit cea mai în vârstă victimă a coronavirusului

Un ministru regional german s-a sinucis, ”profund îngrijorat” de urmările pandemiei de coronavirus

Lista celor 11 trenuri introduse suplimentar de CFR Călători pentru navetiști

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente