Mai mult, el i-ar fi adresat fetiței întrebări indecente. Mama fetei a mai spus că poliţistul din sat a amânat-o și n-a putut înregistra plângerea decât după ce a sunat la 112, a informat Mediafax.

Laura Barbu, din satul Roşiorii Mari, a precizat că a descoperit prin ceea ce trecea fetiţa ei pe 30 martie, anul acesta.

Fetița de 13 ani mergea, în ziua respectivă, la dansuri, la Ansamblul Dobromeanca, şi s-a dus să aştepte în staţie microbuzul.

Era singură şi la un moment dat a intrat în magazinul care îi aparţine şoferului de microbuz, iar acesta ar fi pipăit-o şi i-ar pus întrebări indecente.

A pipăit-o și i-a dat o ciocolată

„Pe 30 martie, fata a venit acasă, după ce a fost la dansuri şi a început să îmi povestească ce s-a întâmplat. Înainte să vină microbuzul ea traversat la magazin să îşi cumpere gumă, că uitase să se spele pe dinţi.

Magazinul aparţine chiar unuia dintre şoferii de pe microbuzul şcolar. A intrat, a cerut gumă.

El s-a dat pe după vitrină ca şi cum să pună marfă şi i-a pus mâna fetei pe fund, pe sâni, „Ia zi, ce ţi-au crescut. Ai prieten? Dacă nu ai, te învăţ eu cum să iubeşti. Vrei să avem o relaţie?”.

Fata s-a speriat, a cerut guma şi el i-a dat şi o ciocolată. De frică, ea luat şi ciocolata şi a plecat la dansuri”, a povestit, mama fetei.


Citeşte şi:

Români blocați de mai multe zile pe insula elenă Samothraki, cuprinsă de incendii de vegetație | VIDEO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO