Mergi direct la conținut »
Șofer român obligat de un polițist din Germania să se uite la victima unui accident rutier. Ce l-a determinat pe omul legii să recurgă la acest gest
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Șofer român obligat de un polițist din Germania să se uite la victima unui accident rutier. Ce l-a determinat pe omul legii să recurgă la acest gest

Șofer român obligat de un polițist din Germania să se uite la victima unui accident rutier. Ce l-a determinat pe omul legii să recurgă la acest gest

Un român care trecea cu mașina prin zona unui accident rutier produs pe o autostradă din Germania a fost obligat de un polițist să se dea jos din mașină și să primească victima moartă. Nu a fost singurul șofer care a primit acest tratament.

Accidentul s-a produs, marţi după-amiază pe A6, în Germania, în apropiere de Nurnberg după ce un camion a intrat cu viteză în TIR-ul din faţa sa, oprit într-un blocaj de trafic. Şoferul a murit pe loc.

Traficul a fost blocat peste trei ore, iar șoferii care treceau prin zonă scoteau telefoanele mobile pentru a face fotografii sau videouri. Gestul acestora l-a deranjat pe unul dintre polițiștii aflați la locul accidentului care a dat jos mai mulți șoferi și i-a dus să privească victima din mașina distrusă.

Printre aceștia se număra și un șofer român care a fost filmat coborând dintr-o mașină înmatriculată în Mehedinţi, scrie Observator.tv. (momentul la secunda 0.57).

Mai întâi, polițistul îi spune unui șofer ceh în engleză: „Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!”. Şoferul român încearcă să se împotrivească, tot ce poate spune e „sorry” (îmi pare rău), repetat, dar poliţistul îl împinge spre locul accidentului.

Omul legii este văzut și în timp ce se răstește la alți șoferi spunându-le: „Băgaţi telefoanele la loc, altfel vin şi vi le iau eu şi vă duc să vedeţi cine a murit, poate îl cunoaşteţi”.


CiteșeCe cred principalii candidați la europarlamentare despre un subiect de care depinde viața pe Pământ. Politicienii români față în față cu schimbările climatice

Close
Închide
  Close