MENIU CAUTĂ
20 Dec. 2016 00:31

Atentat în Piaţa de Crăciun din Berlin. Ce spune patronul firmei de transport de care aparţinea camionul

Distribuie

Atentat în Piaţa de Crăciun din Berlin. 12 persoane au fost ucise şi 48 au fost rănite după ce un camion a intrat în mulţimea adunată la târgul de Crăciun. Şoferul, care a fugit de la faţa locului, a fost prins ulterior de poliţiştii din Berlin.

Camionul, cu număr de înmatriculare din Gdansk (Polonia) aparţinea unei companii din oraşul polonez Stettin, venea din Italia şi se îndrepta spre Polonia, făcând o scurtă oprire în Berlin. Şoferul angajat al firmei de transport este văr cu patronul, Ariel Zurawski, Acesta a spus presei germane că îl cunoaşte pe şofer din copilărie, lucra la firma sa de 15 ani şi ar fi fost incapabil să comită un astfel de gest.

Totodată, el a lansat ipoteza că vehiculul ar fi fost furat şi că persoana care conducea camionul în momentul în care a intrat în mulţime nu este vărul său. Zurawski spune că soţia şoferului a vorbit cu acesta în jurul prânzului, dar că de la ora 4 după-amiaza nu a mai reuşit să-l contacteze.

Individul care a intrat cu camionul în mulţume a fugit de la locul tragediei şi a fost prins ulterior de poliţiştii din Berlin. O a doua persoană aflată în vehicul a murit în ambulanţă, iar Zurawski spune că este posibil ca aceasta să fie chiar vărul său. De altfel, autorităţile germane au confirmat că persoana decedată în camion este cetăţean polonez.

Identitatea şoferului care a produs tragedia este necunoscută, însă martorii la incidentul din Piaţa de Crăciun din Berlin l-au descris ca fiind est-european.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii