MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 18:05

FOTO | Sophie Turner, extrem de sexy la piscină. Actrița din Game of Thrones a avut probleme cu costumul de baie

Distribuie

Sophie Turner a făcut furori la o piscină din Miami, acolo unde a apărut alături de logodnicul ei Joe Jonas. Una dintre actrițele din îndrăgitul serial Game of Thrones a avut și mici probleme cu costumul de baie, fapt ce nu a putut decât să-i bucure pe paparazzi.

Deși are doar 22 de ani, Sophie Turner a realizat destul de multe. Tânăra actriță care a jucat în The Thirteenth Tale (2013), thrillerul Another Me (2013) și Barely Lethal (2015), a devenit cunoscută mai ales pentru rolul lui Sansa Stark în serialul de pe HBO, Game of Thrones, care i-a adus o nominalizare Young Artist Award.

Recent, Sophie și-a făcut apariția, alături de logodnicul ei, muzicianul Joe Jonas, la o piscină din Miami. Actrița care a purtat un top alb, strâmt și o pereche de bikini de un roșu aprins a atras toate privirile asupra ei.

Bucurându-se de ziua de naștere a logodnicului ei, frumoasa blondă a înotat și a băut cocktailuri în piscină. Pe parcursul orelor în care s-a aflat pe marginea apei, Sophie Turner a avut mici probleme cu costumul de baie, lucru care i-a bucurat pe paparazzi care au surprins momentele în câteva imagini de-a dreptul incitante.


EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. 'Sufletul meu, te voi iubi mereu'


 

Citește mai multe despre Sophie Turner pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii